Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depăşesc limita”. Sergio Ramos a explicat cel mai delicat moment din El Clasico

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19563508/1/ram.jpg

Marele derby al Spaniei s-a terminat cu victoria celor de la Real Madrid, scor 3-1, în faţa unei echipe a Barcelonei care a jucat bine până în minutul 60, după care a urmat o cădere inexplicabilă.

Sergio Ramos a explicat cea mai controversată fază a partidei, în urma căruia a transformat un penalty, după un contact între el şi Lenglet. A fost nevoie de intervenţia VAR pentru ca arbitrul să ia decizia.

”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depăşesc limita! A fost penalty clar. Pentru mine faza este foarte clară, iar VAR mi-a dat dreptate.

În ceea ce priveşte jocul, am fost mai buni ca ei, mai ales în a doua repriză. Ei suferă atunci când nu le dăm mingea.

A fost o săptămână groaznică şi eram dornici de revanşă. Mai ales într-un El Clasico, un meci unic în lume. Iar când câştigi pe terenul marii rivale bucuria este şi mai mare,”
a declarat Ramos, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele