Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Tadici a ieşit la atac după ce a fost suspendat că şi-a bruscat jucătoarea: „Exagerat şi cu substrat!”

Handbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20490191/1/tadicifb.jpg

În timpul meciului dintre HC Zalău şi SCM Rm. Vâlcea, Gheorghe Tadici a bruscat-o pe Alexandra Vrabie. După două săptămâni de la acest episod, Comisia de Disciplină a Federaţiei a decis să-l suspende pe antrenor pentru 6 etape şi să-l amendeze cu 4000 de lei.

După această sancţiune, Tadici a replicat dur.

„La fel ca prima pedeapsă (n.r. - cea din septembrie), mi se pare totul exagerat şi cu un substrat. Nu pot spune însă mai multe, pentru că am cerut motivarea deciziei. Odată ce o voi primi, o să mă adresez celorlalte comisii ale Federaţiei. Iar după ce voi epuiza căile de atac prin comisiile Federaţiei, există posibilitatea de a mă adresa instanţelor judecătoreşti.  

Pentru că mai am o acţiune pe rol, legată de suspendarea pe care am primit-o în septembrie. Atunci, mi-au dat opt etape, dar la Apel am rămas cu patru şi cu sancţiunea financiară“, a declarat Tadici pentru Adevărul. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele