Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Tadici a ieşit la atac după ce a fost suspendat că şi-a bruscat jucătoarea: „Exagerat şi cu substrat!”

Handbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20490191/1/tadicifb.jpg

În timpul meciului dintre HC Zalău şi SCM Rm. Vâlcea, Gheorghe Tadici a bruscat-o pe Alexandra Vrabie. După două săptămâni de la acest episod, Comisia de Disciplină a Federaţiei a decis să-l suspende pe antrenor pentru 6 etape şi să-l amendeze cu 4000 de lei.

După această sancţiune, Tadici a replicat dur.

„La fel ca prima pedeapsă (n.r. - cea din septembrie), mi se pare totul exagerat şi cu un substrat. Nu pot spune însă mai multe, pentru că am cerut motivarea deciziei. Odată ce o voi primi, o să mă adresez celorlalte comisii ale Federaţiei. Iar după ce voi epuiza căile de atac prin comisiile Federaţiei, există posibilitatea de a mă adresa instanţelor judecătoreşti.  

Pentru că mai am o acţiune pe rol, legată de suspendarea pe care am primit-o în septembrie. Atunci, mi-au dat opt etape, dar la Apel am rămas cu patru şi cu sancţiunea financiară“, a declarat Tadici pentru Adevărul. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele