Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Tadici a reacţionat, după imaginile în care apare cum îşi bruschează o jucătoare. ”Ce se doreşte, de fapt? Vrem antrenori-roboţi”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20480091/1/tad.png

Gheorghe Tadici este din nou în atenţia presei, pentru modul în care se comportă cu jucătoarele de la HC Zalău. Ultimul episod s-a petrecut la meciul cu SCM Râmnicu-Vâlcea. El a avut o izbucnire, după ce o handbalistă a fost eliminată timp de două minute. În momentul în care aceasta s-a dus spre bancă pentru a-şi ispăşi pedeapsa a fost bruscată de antrenor.

Recent, antrenorul a primit o sancţiune de opt etape, pentru ca şi-a jignit elevele la partida cu Rapid. Tadici a revenit la începutul acestei luni, dar la scurt timp a recedivat.

Tehnicianul a vorbit despre ultimul eveniment în care este protagonist şi a punctat faptul că nu consideră că a făcut ceva grav.

„Jucătoarea e plecată acum, e pe la Făgăraş parcă. Mi-a dat mesaj şi m-a întrebat: «Domnul profesor, ce se întâmplă cu atâta tam-tam»? Pentru ce se insistă pe faza asta? Era normal ca dumneavoastră să ma opriţi şi să-mi atrageţi atenţia să nu mai persist în greşelile comise până atunci». Asta mi-a scris fata

Ce se doreşte, de fapt? Vrem antrenori-roboţi care n-au voie să le zică nimic jucătoarelor?! La faza respectivă, eu am oprit-o pe Alexandra şi am întrebat-o: «Dar noi ce am antrenat în ultimele zece zile? Unde arunci?». Ea mi-a răspuns, după care i-am zis: «Treci pe bancă».

Pe imagini s-a văzut că aş fi împins-o. Dar ea, de fapt, trecea prin faţa mea şi eu voiam să mă întorc la joc. Ah, că eram încruntat? Păi, era gălăgie în sală şi eram concentrat. N-aveam nimic cu Alexandra. Dar noi ce vrem, de fapt? Poate că nici nu mai am voie să clipesc…Dar eu cred că tot acest scandal are legătură cu altceva”,
a spus Tadici, pentru cei de la Adevărul.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele