Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Toni Petrea, moderat, după debutul cu succes în cupele europene. ”Am avertizat jucătorii, dar totuşi am avut probleme”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 27 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19463595/1/toni-petrea.jpg

FCSB s-a calificat în turul II preliminar al Europa League după 3-0 cu Shirak. Golurile au venit de la Olaru, minutu 34, Tănase, din penalty, în minutul 65, şi Buziuc, în minutul 83.

Pentru Toni Petrea a fost primul meci ca şi antrenor într-o cupă europeană. La final, acesta nu a fost foarte încântat de rezultat, deoarece echipa sa a avut mai multe momente în joc în care nu a fost montată la miza partidei, fiind faze în care ”roş-albaştrii” au fost desincronizaţi.

"Un meci dificil, ştiam de acest lucru, ştiam că vom întâlni un adversar care ne va pune probleme. Am avertizat jucătorii, dar totuşi am avut probleme. Mă bucur pentru rezultat şi calificare.

Au fost câteva momente de nesincronizare, lipsă de concentrare, vom discuta despre asta. Într-adevăr, au avut 2-3 situaţii de a marca. Noi n-am reuşit să fructificăm toate ocaziile, dar mă declar mulţumit de rezultat.

E mai interesant sistemul acesta, dar mai dificil. Te face să joci fiecare meci ca pe o finală şi trebuie să joci mai diferit", a spus Petrea, după victoria cu Shirak.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele