Ultima oră
Koeman dă vina pe VAR, pentru eşecul cu Real Madrid. ”Din punctul meu de vedere au influenţat clar rezultatul final al meciului”
”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depăşesc limita”. Sergio Ramos a explicat cel mai delicat moment din El Clasico ”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depăşesc limita”. Sergio Ramos a explicat cel mai delicat moment din El Clasico
VIDEO | Edi Iordănescu, surprins în tribune la meciul Astra - Poli Iaşi. Dădea indicaţii în timpul partidei VIDEO | Edi Iordănescu, surprins în tribune la meciul Astra - Poli Iaşi. Dădea indicaţii în timpul partidei
Zidane fericit, dar moderat, după victoria cu Barcelona. ”Am făcut meciul perfect, dar sunt trei puncte, nimic mai mult” Zidane fericit, dar moderat, după victoria cu Barcelona. ”Am făcut meciul perfect, dar sunt trei puncte, nimic mai mult”
„Am o doză de nemulţumire pentru condiţiile în care am fost obligaţi să jucăm”. Săndoi a găsit principalul motiv pentru care a pierdut cu UTA „Am o doză de nemulţumire pentru condiţiile în care am fost obligaţi să jucăm”. Săndoi a găsit principalul motiv pentru care a pierdut cu UTA
Astra Giurgiu - Poli Iaşi, ACUM, pe Look Sport. Giurgiuvenii caută prima victorie din Casa Liga 1 Astra Giurgiu - Poli Iaşi, ACUM, pe Look Sport. Giurgiuvenii caută prima victorie din Casa Liga 1

Toni Petrea, moderat, după debutul cu succes în cupele europene. ”Am avertizat jucătorii, dar totuşi am avut probleme”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 27 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19463595/1/toni-petrea.jpg

FCSB s-a calificat în turul II preliminar al Europa League după 3-0 cu Shirak. Golurile au venit de la Olaru, minutu 34, Tănase, din penalty, în minutul 65, şi Buziuc, în minutul 83.

Pentru Toni Petrea a fost primul meci ca şi antrenor într-o cupă europeană. La final, acesta nu a fost foarte încântat de rezultat, deoarece echipa sa a avut mai multe momente în joc în care nu a fost montată la miza partidei, fiind faze în care ”roş-albaştrii” au fost desincronizaţi.

"Un meci dificil, ştiam de acest lucru, ştiam că vom întâlni un adversar care ne va pune probleme. Am avertizat jucătorii, dar totuşi am avut probleme. Mă bucur pentru rezultat şi calificare.

Au fost câteva momente de nesincronizare, lipsă de concentrare, vom discuta despre asta. Într-adevăr, au avut 2-3 situaţii de a marca. Noi n-am reuşit să fructificăm toate ocaziile, dar mă declar mulţumit de rezultat.

E mai interesant sistemul acesta, dar mai dificil. Te face să joci fiecare meci ca pe o finală şi trebuie să joci mai diferit", a spus Petrea, după victoria cu Shirak.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele