Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Tottenham nu va achita clauza de transfer a lui Bale

Real Madrid Publicat pe 7 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19859216/1/bale-tottenham.jpg

Gareth Bale (31 de ani) a venit la Tottenham, împrumut de la Real Madrid, cu speranţa că îşi va relansa cariera. Însă, englezii nu vor să îl transfere definitiv, nu vor să plătească acea clauză care îl poate face 100% jucătorul lor. Nu are ce face, aşadar, şi trebuie să se întoarcă în Spania, unde să ducă la bun sfârşit contractul cu Real Madrid.

Galezul mai are contract cu fosta campioană a Europei până în vara lui 2022, iar dacă nu va fi vândut în altă parte se va vedea nevoit, cel mai probabil, să se mulţumească doar cu statutul de rezervă, aşa cum a tot fost în mandatul de antrenor al lui Zidane.

Bale s-a şi accidentat în scurta perioadă petrecută la Tottenham până acum

Fotbalistul galez al echipei Tottenham, Gareth Bale, care s-a accidentat la gambă, va lipsi de pe teren câteva săptămâni, a anunţat tehnicianul Jose Mourinho.

Nu mă aştept ca Gareth să fie apt de joc. Nu aş spune că este o accidentare gravă, dar va avea câteva săptămâni de recuperare”, a spus Mourinho.

Gareth Bale s-a accidentat la meciul din 23 decembrie cu Stoke City, scor 3-1, din sferturile de finală ale Cupei Angliei, partidă la care a înscris un gol.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele