Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Transfer important pentru Dinamo Kiev! Echipa lui Mircea Lucescu l-a adus pe golgheterul campionatului

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 28 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20322251/1/dinamo-kiev.jpg

Atacantul Vladislav Kulaci a semnat un contract valabil doi ani cu campioana Ucrainei, Dinamo Kiev, echipă antrenată de către Mircea Lucescu. În sezonul 2020-2021, Kukaci (28 de ani) a înscris 15 goluri în 21 de meciuri de campionat pentru Vorskla Poltava, fiind golgheter.

Vorskla Poltava a terminat campionatul Ucrainei pe locul 5.

Kulaci, cotat de Transfermarkt la 1,2 milioane de euro, a venit la Dinamo Kiev liber de contract, după expirarea înţelegerii cu Vorskla Poltava.

Vladislav Kulaci a fost timp de nouă ani jucătorul formaţiei Şahtior Doneţk, dar nu a jucat niciodată pentru prima echipă, fiind mereu împrumutat, la echipe ca Mariupol, Metalurg Zaporoje, Eşkişehirspor, Zoria Lugansk, Vorskla, Oleksandria şi Honved.

Ediţia 2021-2022 a campionatului Ucrainei a început pe 23 iulie, dar Dinamo Kiev n-a jucat în prima rundă. Duminică, 1 august, Dinamo Kiev joacă pe teren propriu cu Veres-Rivne, în etapa a doua.

mail-share icon Email
viewscnt