Ultima oră
Echipa de volei a celor de la Steaua Bucureşti a ratat calificarea în sferturile Challenge Cup Echipa de volei a celor de la Steaua Bucureşti a ratat calificarea în sferturile Challenge Cup
SCM Zalău, a doua semifinalistă a Cupei României la volei masculin SCM Zalău, a doua semifinalistă a Cupei României la volei masculin
CSO Voluntari, Rapid Bucureşti, Volei Alba Blaj şi CSM Târgovişte, în semifinalele Cupei României la volei feminin CSO Voluntari, Rapid Bucureşti, Volei Alba Blaj şi CSM Târgovişte, în semifinalele Cupei României la volei feminin
VIDEO | Constantin Budescu are ambiţii mari la FC Voluntari. "Vreau în play-off şi Cupa României!" VIDEO | Constantin Budescu are ambiţii mari la FC Voluntari. "Vreau în play-off şi Cupa României!"
VIDEO | Emoţii pentru CFR. Clujenii au aterizat la Timişoara şi au ajuns la 3 dimineaţa acasă VIDEO | Emoţii pentru CFR. Clujenii au aterizat la Timişoara şi au ajuns la 3 dimineaţa acasă
Mario Marinică scrie istorie cu Malawi. A calificat naţionala de fotbal în premieră în ”optimile” Cupei Africii pe Naţiuni Mario Marinică scrie istorie cu Malawi. A calificat naţionala de fotbal în premieră în ”optimile” Cupei Africii pe Naţiuni

Turneul final al Cupei Davis se va disputa în cinci oraşe în 2022

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20495051/1/cro-davis-cup.jpg

Turneul final al Cupei Davis din 2022 va fi organizat în cinci oraşe, în loc de trei, cum a fost cazul în acest an, informează lequipe.fr.

Anul acesta, faza grupelor turneului final al Cupei Davis s-a disputat la Madrid, Torino şi Innsbruck şi s-a bucurat de succes de audienţă.

Astfel, organizatorii au decis să extindă oraşele gazdă la cinci, anul viitor. Vor fi patru oraşe pentru faza grupelor, în care vor concura 16 naţiuni, şi un al cincilea oraş pentru fazele eliminatorii.

"Cele patru oraşe vor aparţine unei ţări cu echipa implicată în această fază a grupelor”, a declarat David Haggerty, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF).

Ţara gazdă va fi anunţată în luna martie 2022. Însă faza finală se va juca într-un oraş neutru, care ar urma să fie cunoscut în următoarele săptămâni.

În plus, ediţia din 2022 a Cupei Davis se va desfăşura pe parcursul a 12 zile în loc de 11, după încheierea sezonului masculin.

Rusia a câştigat, duminică, a treia oară, Cupa Davis, după ce a întrecut în finală, cu scorul general de 2-0, echipa Croaţiei. Rusia a mai câştigat Cupa Davis în 2002 şi 2006.

România participă la calificările pentru turneul final al Cupei Davis 2022, dar are un adversar foarte greu la baraj, reprezentativa Spaniei, de şase ori câştigătoare a competiţiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele