Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul"
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"

"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă

Serie A Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email
Daţi ca siguri la Parma şi din sezonul viitor de către Ioan Becali, Valentin Mihăilă şi Dennis Man ar putea pleca, totuşi, de la proaspăt retrogradata în Serie B.
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20187911/1/screenshot-2021-03-14-at-164337-e1615740270761.png


 
Parma are la dispoziţie o vară în care să-şi construiască strategia pentru stagiunea următoare, în care va ataca revenirea în Serie A, iar Man şi Mihăilă sunt în centrul discuţiilor, pentru că reprezintă principalele produse de export ale clubului patronat de Kyle Krause. Ambii mai au contract pe patru ani, iar viitorul lor e marele semn de întrebare din jurul acestei perioade de mercato.
 
Apropiaţia de echipa lui D'Aversa, jurnaliştii de la Parma Live susţin că Man şi Mihăilă ar putea fi puşi pe lista de transferuri:
 
"Chiar dacă oamenii din conducere şi-au exprimat dorinţa de a păstra cât mai mulţi jucători, mai ales pe Dennis Man şi pe Valentin Mihăilă, cele două bijuterii din România, se pare că ofertele vor fi studiate cu mare atenţie", scriu jurnaliştii italieni, într-un articol cu titlul "Primele zvonuri din mercato, va fi o revoluţie forţată".
mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele