Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă

Serie A Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email
Daţi ca siguri la Parma şi din sezonul viitor de către Ioan Becali, Valentin Mihăilă şi Dennis Man ar putea pleca, totuşi, de la proaspăt retrogradata în Serie B.
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20187911/1/screenshot-2021-03-14-at-164337-e1615740270761.png


 
Parma are la dispoziţie o vară în care să-şi construiască strategia pentru stagiunea următoare, în care va ataca revenirea în Serie A, iar Man şi Mihăilă sunt în centrul discuţiilor, pentru că reprezintă principalele produse de export ale clubului patronat de Kyle Krause. Ambii mai au contract pe patru ani, iar viitorul lor e marele semn de întrebare din jurul acestei perioade de mercato.
 
Apropiaţia de echipa lui D'Aversa, jurnaliştii de la Parma Live susţin că Man şi Mihăilă ar putea fi puşi pe lista de transferuri:
 
"Chiar dacă oamenii din conducere şi-au exprimat dorinţa de a păstra cât mai mulţi jucători, mai ales pe Dennis Man şi pe Valentin Mihăilă, cele două bijuterii din România, se pare că ofertele vor fi studiate cu mare atenţie", scriu jurnaliştii italieni, într-un articol cu titlul "Primele zvonuri din mercato, va fi o revoluţie forţată".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele