Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Verdict oficial! Ce se întâmplă cu partida Poli Iaşi - Viitorul întreruptă la 2-1 pentru gazde, după ce a picat nocturna

Poli Iași Publicat pe 4 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19575552/1/iasi.jpg

Partida dintre Poli Iaşi şi Viitorul a primit verdictul în urma judecării, după ce s-a întreupt în a doua repriză, din pricina faptului că nocturna a picat. Astfel, chiar dacă moldovenii conduceau cu 2-1 în momentul întreruperii, au fost sancţionaţi cu 3-0 la ”masa verde”.

Comisia de Disciplină a FRF a mai decis: CSM Poli Iaşi vs. FC Viitorul Constanţa – incidente (nefuncţionarea instalaţiei de nocturnă) – În baza art. 83.5 din RD, coroborat cu art. 16.10 din ROAF, cu aplicarea art. 34 din RD, se sancţionează clubul CSM Poli Iaşi cu forfeit (3-0) în favoarea echipei FC Viitorul Constanţa”, precizează FRF.

Proaspăt reales primar al Iaşiului, Mihai Chirica a declarat că va urma un val de demiteri, după partida de duminica trecută. Primul sacrificat va fi Florin Baltag, administratorul bazei celor de la Poli.

Pancu a fost/ este foarte afectat de acest eveniment. Tehnicianul moldovenilor a declarat că nopatea de după meci a fost una de coşmar, în care a putut dormi doar cu pastile. Acesta a făcut şi un anunţ neaşteptat, iar conducerea va oferi prime jucătorilor.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele