Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | AC Milan - Inter 0-3. Lautaro Martinez şi Romelu Lukaku au făcut spectacol în 'Derby della Madonnina'. Tătăruşanu şi Radu au fost rezerve

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 21 feb 2021
mail-share icon Email

Inter Milan a câştigat derby-ul cu AC Milan, scor 3-0, în etapa a 23-a din Serie A, în direct pe Look Sport+. Atacanţii Interului au făcut diferenţa, iar Romelu Lukaku este noul golgheter din Serie A. Portarii Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Andrei Radu au fost rezerve la cele două echipe.

Au înscris: Lautaro Martinez (5', 57'), Romelu Lukaku (66').

AC Milan a avut o posesie a mingii superioară şi şi-a creat mai multe ocazii de gol. Raportul şuturilor pe poartă a fost 10-8 pentru 'rossoneri'. Portarul Samir Handanovic a fost în zi de graţie şi a avut mai multe intervenţii excelente.

Inter Milano are un avans de 4 puncte faţă de marea rivală în fruntea clasamentului din Italia. 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19989438/11/clasament-inter-milan.jpg


* Milan - Inter este şi duelul rezervelor de portari români! Tătăruşanu e rezervă la Milan, iar Radu este a doua opţiune de portar la Inter.

Min 67: Dublă schimbare la Milan! Au ieşit Tonali şi Saelemaekers, au intrat Meite şi Rafael Leao.

Min. 66: GOL pentru Inter! 0-3! A înscris Romelu Lukaku, după o acţiune individuală. Atacantul belgian a luat mingea la 30 de metri de poartă, a driblat, a intrat în careu şi a şutat la colţul scurt.

Lukaku este golgheterul Serie A, cu 17 reuşite. Cristiano Ronaldo are 16 goluri.

Min. 57: GOL pentru Inter! 0-2! A înscris Lautaro Martinez, care a reluat mingea în poartă din câţiva metri, din pasa perfectă a lui Perisic.

Min. 48: Ocazie pentru AC Milan! Tonali a şutat în forţă de la marginea careului, dar Handanovic a avut o nouă intervenţie excelentă şi a respins mingea peste bara transversală.

Min. 47: Dublă ocazie uriaşă pentru AC Milan! Ibrahimovic şi Saelemaekers n-au reuşit să-l învingă pe Handanovic din câţiva metri, cu lovituri de cap.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19989438/8/echipe-milan-inter.jpg

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! Milan - Inter 0-1

Statistica

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19989438/6/prima-repriza.jpg

Min. 33: Ocazie mare pentru AC Milan! Theo Hernandez a ajuns, în mod surprinzător, în zonă centrală, a preluat mingea în careu şi a şutat către colţul lung. Mingea s-a dus milimetric pe lângă poartă! Handanovic ar fi fost învins.

Min 5: GOL pentru Inter! 0-1! A înscris Lautaro Martinez, cu o lovitură de cap, după centrarea din partea dreaptă a lui Romelu Lukaku.

UPDATE 16:00 A început meciul!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19989438/3/echipe-milan-inter.jpg


Spectacol din Italia în direct pe Look Sport+. Duminică, de la ora 16:00, AC Milan va evolua împotriva celor de la Inter Milano, cele două echipe fiind pe primele două locuri în Serie A.

Inter conduce cu 50 de puncte, formaţia lui Antonio Conte a profitat la maxim de eşecul surprinzător de etapa trecută al celor de la Milan, pe terenul Speziei, cu scorul de 2-0.

Inter are 6 meciuri consecutive fără eşec în Serie A şi a urcat pe primul loc în clasament, cu un punct peste rivala AC Milan.

Duelul golgheterilor

Romelu Lukaku l-a egalat pe Cristiano Ronaldo în fruntea clasamentului golgheterilor, cu 16 reuşite. Se aşteaptă ca belgianul să primească duminică o replică puternică din partea lui Zlatan Ibrahimovic, care ar o foame uriaşă de goluri. Starul suedez este pe locul 3 în clasamentul celor mai buni marcatori, cu 14 reuşite, la egalitate cu Ciro Immobile.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele