Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Adrian Iencsi a ieşit în evidenţă cu un discurs surprinzător după umilinţa de la Severin. Ce i-a spus arbitrul la final

Rapid Publicat pe 10 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19509921/2/iencsi.jpg

Adrian Iencsi a surprins la finalul meciului cedat de Rapid cu 0-5 în faţa celor de la FC U Craiova, când a declarat că a fost mulţumit de atitudinea şi jocul fotbaliştilor săi. I-a plăcut exprimarea echipei, chiar dacă scorul a fost unul ruşinos.

Iencsi a acuzat şi arbitrajul nefavorabil pe care Rapid l-a avut cu FC U Craiova, dar şi în etapele trecute.

Eu consider că am avut atitudine, am început bine jocul, o posesie superioară. O fază fixă a făcut diferenţa şi probabil că băieţii au fost destul de bulversaţi. Am avut iniţiativă, a venit şi golul doi, dar mă bucur pentru băieţii mei că au încercat mereu să revină, chiar şi la golul 3.

E dureros, mai ales pentru Rapid, când suntem învinşi la asemenea rezultat. Când au un rezultat de genul asta, e greu să vorbeşti despre alte lucruri. Scorul a fost influenţat şi de arbitri. Nu e normal, chiar daca n uau fost greşeli foarte clare. Maniera nu a fost una corecta, rezultatul nu e unul concludent.

S-a format o etichetă că Rapidul a fost ajutat în trecut. Nu, nu a fost ajutată în trecut. Şi arbitrul ne-a transmis că merităm să promovăm. I-am spus că la felul cum ne arbitrează, nu avem nicio şansă. V-am spus, mă repet, nu au fost greşeli foarte mari, dar maniera e incorectă. Dacă tu, ca arbitru, asculţi vocea suporterului, nu ne vom dezvolta niciodată cu nimic.

Ne-a afectat pe toţi absenta celor trei jucători. Rămâne rezultatul de 5-0, e ruşinos, dar îmi da puterea să merg mai departe”, a declarat Iencsi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele