Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Anastasia Pavliucenkova, prima finalistă a turneului de la Roland Garros. Rusoaica ajunge în premieră în ultimul act al unui turneu de Mare Şlem

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20240218/1/pavs.jpg

Rusoaica Anastasia Pavliucenkova (locul 32 WTA) s-a calificat în finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe slovena Tamara Zidansek (85 WTA), scor 7-5, 6-3. Este prima finală de Mare Şlem pentru Pavliucenkova.

Meciul a durat o oră şi 36 de minute. Zidansek a fost jucătoarea mai agresivă, a reuşit mai multe lovituri câştigătoare (27 vs 19), dar a comis mai mult erori neforţate (33 vs 22).

Până la acest turneu, Anastasia Pavliucenkova (29 de ani) nu trecuse niciodată de sferturile de finală ale unui turneu de Mare Şlem.

Pavliucenkova este prima jucătoare din Rusia care ajunge în finală la Roland Garros din 2014 încoace. În 2014, Maria Şarapova a învins-o pe Simona Halep în ultimul act la Paris.

Pavliucenkova va juca în finală cu câştigătoarea meciului dintre grecoaica Maria Sakkari (18 WTA) şi cehoaica Barbora Krejcikova (33 WTA).

Toate cele patru semifinaliste ale actualei ediţii de la Roland Garros sunt în premieră în această fază a unui turneu de Mare Şlem.

Sursa foto: Twitter Roland Garros

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele