VIDEO | CFR CLUJ, AL DOILEA EGAL CONSECUTIV ÎN ACEST ÎNCEPUT DE AN. ECHIPA LUI DAN PETRESCU A UITAT SĂ MAI MARCHEZE ȘI ARE DOAR O VICTORIE ÎN ULTIMELE 3 MECIURI - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | CFR CLUJ, AL DOILEA EGAL CONSECUTIV ÎN ACEST ÎNCEPUT DE AN. ECHIPA LUI DAN PETRESCU A UITAT SĂ MAI MARCHEZE ȘI ARE DOAR O VICTORIE ÎN ULTIMELE 3 MECIURI

CFR Cluj a terminat la egalitate cu Viitorul, 0-0, într-un meci disputat în această seară, pe teren propriu. Este al doilea rezultat de egalitate consecutiv pentru echipa pregătită de Dan Petrescu, care a remizat și runda trecută, tot 0-0, dar în deplasare cu Gaz Metan Mediaș. Nici atacul campionilor nu mai funcționează la parametrii obișnuiți. Ardelenii au marcat un singur gol în trei meciuri oficiale disputate în 2020, obținând o singură victorie (0-0).

Remiza de azi nu o ajută foarte mult nici pe Viitorul. Echipa lui Gică Hagi a urcat provizoriu pe locul 5, dar poate fi depășită la finalul etapei de FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, caz în care ar ajunge în afara locurilor care duc în play-off.

De cealaltă parte, CFR Cluj rămâne lider, are 49 de puncte, dar a făcut un nou pas greșit. Universitatea Craiova și FCSB, echipe care se află pe locurile 2, respectiv 3, au în acest moment 43 de puncte și s-ar putea apropia la 3 lungimi de lider, în cazul în care vor câștiga meciurile pe care le au de disputat în această etapă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine