Ultima oră
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie

VIDEO | CFR Cluj - Lincoln, miercuri, de la ora 20:30, pe Look Sport+. Campioana României nu concepe să rateze calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 27 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20318999/1/cfr-lincoln.jpg

CFR Cluj se pregăteşte pentru returul cu Lincoln din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, după victoria la limită din Gibraltar, scor 2-1. Meciul CFR Cluj - Lincoln este transmis în direct pe Look Sport+ şi pe www.primaplay.ro, miercuri, 28 iulie, de la ora 20:30.

CFR Cluj, campioana Ligii 1 în ultimele patru sezoane, are trei victorii consecutive (3-2 cu FC U Craiova, 2-1 cu Lincoln şi 2-1 cu Academica Clinceni), dar evoluţiile echipei au fost neconvingătoare.

Antrenorul Marius Şumudică s-a declarat încrezător că echipa lui nu poate rata calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

“Acum să mă scuze jucătorii, dar dacă nu ne calificăm după victoria cu 2-1, ar trebui să facem un foc de tabără şi să ne punem fiecare licenţele, să le ardem. Şi noi, şi jucătorii. Să ne lăsăm toţi. Atunci ar fi o ruşine istorică. Eu iau plusul - rezultatul. 2-1, cu şanse mari de calificare, cu şanse mari de a fi într-o competiţie europeană şi de a evolua până spre decembrie, cel puţin grupele Conference League. După care, ne vom bate de la egal la egal cu următoarea pretendentă, Slovan sau Young Boys”, a spus Şumudică.

Conducerea campioanei Ligii 1 a luat o decizie pentru a-i impulsiona pe fani să vină la meci: clubul va suporta o mare parte din costul testării rapide COVID-19, necesară pentru intrarea pe stadion.

Dacă stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” se va umple la capacitatea maximă admisă, conform protocolului sanitar, adică 50%, conducătorii clubului CFR Cluj vor plăti aproximativ 130.000 de euro. Arena din Gruia are o capacitate de 23.500 de locuri.

Dacă va trece de Lincoln, CFR Cluj va juca împotriva învingătoarei dublei Slovan Bratislava - Young Boys Berna în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Dacă va fi eliminată de Lincoln, CFR Cluj va juca împotriva învinsei din meciul Slovan Bratislava - Young Boys, în preliminariile Europa League.

Echipa probabilă a CFR-ului: Arlauskis – Camora, Graovac, Bouhenna, Susic – Deac, Rodriguez, Sigurjonsson – Păun, Debeljuh, Costache.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele