Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | CFR Cluj - Sevilla 1-1. Calificarea se joacă în Andaluzia

Fotbal Internațional Publicat pe 20 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19272841/1/deac.jpg
 
CFR Cluj şi Sevilla au terminat la egalitate, 1-1, în „16-imile” Europa League. Calificarea se va decide în retur, în Spania, iar anadaluzii sunt mari favoriţi. 
În această seară, campionii României s-au descurcat bine în prima repriză, dovadă şi faptul că ibericii nu au trimis niciun şut pe spaţiul porţii. De altfel, CFR Cluj a ratat prima ocazie a meciului, în minutul 7, la o fază la care „vişiniii” au cerut de două ori penalty. Atunci, Păun a executat excelent un corner, Vaclik a ieşit şi a boxat, dar l-a lovit şi pe Omrani, care a solicitat lovitură de la 11 metri, însă centralul Deniz Aytekin a lăsat jocul să continue. Mingea respinsă de portarul oaspeţilor a sărit la Vinicius, iar şutul acestuia l-a lovit pe Carlos, moment în care întreaga bancă a Clujului a explodat şi a cerut penalty, fără a-l impresiona însă pe Aytekin.
 
 
Andaluzii au răspuns prin De Jong, care a irosit două situaţii, în minutele 21 şi 33. La ultima dintre ele mingea a muşcat transversala. Primele 45 de minute s-au terminat echitabil, fără gol.

Sevilla a egalat cu noroc

Repriza secundă, însă, a început cum nu se putea mai bine. CFR a împins liniile, iar după ceva mai mult de 10 minute de la reluare a venit şi golul. Presat de gigantul Traore, Jules Kounde a comis henţ în careu după o centrare trimisă excelent de Manea şi l-a obligat pe Aytekin să dicteze penalty, nu înainte de a consulta VAR-ul. Lovitura de pedeapsă a fost transformată cu siguranţă de Deac, în minutul 58, declanşând fiesta în rândul celor peste 20.000 de fani ai CFR-ului.
 
Sevilla a ripostat şi a trecut pe lângă gol după 10 minute, când Djokovic a intervenit salvator la mingea şutată puternic din interiorul careului de Ocampos. Fostul jucător al Marsiliei a cerut penalty, însă arbitrul, bine plasat, nu a acordat nimic. 
Ibericii aveau totuşi să egaleze puţin mai târziu, în minutul 82, când o minge deviată a ajuns la En-Nesyri şi acesta l-a executat din apropiere pe Arlauskis. 
 
Până la final nu s-a mai întâmplat însă nimic notabil, chiar dacă Lopes a ratat o situaţie bună în minutele suplimentare, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, rezultat care le convine andaluzilor. Calificarea se va decide oricum săptămâna viitoare, la Sevilla, când CFR Cluj se poate califica şi cu o remiză, dar cu condiţia să marcheze cel puţin de două ori. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri