VIDEO |CFR PIERDE VITEZĂ ÎN „ȘTEFAN CEL MARE”. CAMPIOANA ÎȘI PĂSTREAZĂ PRIMUL LOC, DAR SIMTE TOT MAI MULT AMENINȚAREA FCSB-ULUI - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO |CFR PIERDE VITEZĂ ÎN „ȘTEFAN CEL MARE”. CAMPIOANA ÎȘI PĂSTREAZĂ PRIMUL LOC, DAR SIMTE TOT MAI MULT AMENINȚAREA FCSB-ULUI

Dinamo și CFR Cluj au remizat în Ștefan cel Mare, 0-0, în derby-ul etapei a 16-a din Liga 1, meci transmis în direct de Look Plus.

Campionii ar fi putut primi penalty în minutul 6, când Costache a fost călcat în careu de Mrzljak, dar centralul Ovidiu Hațegan nu a dictat nimic. Păun și Popescu au ratat câte o situație, pentru CFR, respectiv Dinamo, dar ocazia primei reprize a fost irosită de Moldoveanu, în minutul 42, însă poarta „vișiniilor” s-a aflat Arlauskis, care și-a salvat echipa. Și tot Dinamo s-a aflat în atac în prelungirile primei reprize, atunci când fotbaliștii lui Dusan Uhrin au solicitat penalty la un presupus henț în careu al lui Costache.

La 10 minute de la reluarea jocului, CFR a trecut pe lângă gol. Boli și mai ales Rondon au ratat la aceeași fază, însă Piscitelli a fost imbatabil în poarta gazdelor. Iar 5 minute mai târziu, echipa lui Dan Petrescu a solicitat din nou penalty, la o fază la care Păun a fost tras de tricou de Ciobotariu, iar fotbalistul clujean s-a prăbușit în careu, însă Hațegan a fost din nou de neînduplecat.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, poate cu excepția ocaziei ratate de Hoban (minutul 86), astfel că cele două echipe încheie la egalitate. După acest rezultat, CFR Cluj rămâne pe primul loc cu 31 de puncte, în timp ce Dinamo este pe poziția a noua cu 21 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine