VIDEO | CINE PRINDE BARAJUL PENTRU LIGA 1? ”U” ȘI PETROLUL SUNT ULTIMELE CANDIDATE - LOOKSPORT
Skip to content
Liga II Noutăți Video

VIDEO | CINE PRINDE BARAJUL PENTRU LIGA 1? ”U” ȘI PETROLUL SUNT ULTIMELE CANDIDATE

Se anunță un final de sezon încins în Liga a doua. Petrolul a câștigat la Arad și rămâne în cursa pentru barajul de promovare. Gazdele au început mai bine, Oroian reușind un gol fantastic. Alin Șeroni a majorat diferența cu o lovitură de cap. Condusă cu 2-0, Petrolul a ieșit la atac, iar efortul i-a fost răsplătit. Sergiu Arnăutu a redus din diferență. În repriza a doua, Marinescu a restabilit egalitatea pentru prahoveni. Lupii galbeni au preluat apoi conducerea, în urma reușitei lui Bogdan Rusu. Pe final, Petrolul a primit penalty, după un fault comis de Șeroni. Arnăutu a transformat și scorul final a fost 4-2 pentru ploieșteni.

Petrolul este pe patru în eșalonul secund, cu 77 de puncte. Trupa lui Gigi Mulțescu e la două puncte de locul de baraj, ocupat de U Cluj. În ultima etapă, gruparea de pe Ilie Oană va întâlni Academica Clinceni, care e deja promovată în Liga 1. Ca să ajungă la baraj, Petrolul trebuie să câștige acest joc. Prahovenii au nevoie și de un eșec al Universității Cluj cu Pandurii. În penultima rundă, studenții s-au impus cu 2-0 la Balotești. Primul gol a venit în minutul 42, de la Cristi Gavra. Al doilea gol a fost înscris de Alexandru Coman.

Ca să nu piardă locul 3, elevii lui Lobonț sunt obligați să câștige jocul cu Pandurii. Dacă la final ar fi egalitate de puncte, între U și Petrolul, câștig de cauză ar avea prahovenii. Lupii galbeni au avantajul golurilor marcate în deplasare. Cu 2-3 au pierdut la Cluj, iar acasă s-au impus cu 1-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine