Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

VIDEO | Dinamo – FC Voluntari 3-2. Sclipitorul Sorescu aduce o victorie uriaşă pentru ”câinii”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20301197/11/sorescuuu.jpg

 

Dinamo a început nou sezon al Ligii I cu victorie uriaşă, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), FC Voluntari. Căpitanul Deian Sorescu a reuşit toate cele trei goluri ale trupei lui Dario Bonetti, care a avut parte de o revenire perfectă pe banca ”câinilor”.

În minutul 88, la o minge de arbitru, FC Voluntari a marcat, însă golul a fost anulat.

 

 

-------------------------------------

Dinamo - FC Voluntari 3-2 (Sorescu 45, 59, 72 / Fulop 16, Raţă 66)

Echipele de start:

  • DINAMO: Eşanu - Sorescu, Giafer, Dudea, St. Filip - Răuţă - G. Creţu, Bani, Anton, A. Radu - Moldoveanu
  • REZERVE: Fara, Neicuţescu, Mihaiu, Măgureanu, Borcea, Stan, Diniţă, Florescu, Pavel
  •  
  • FC VOLUNTARI: Rîmniceanu - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Vlad - Raţă, Droppa - Ilie, Fulop, Marcelo - Angelov
  • REZERVE: Lavin, C. Achim, Briceag, Costin, Tavares, Roşu, Bălan, Ion, Paraschiv

Minutul 72: GOL Dinamo! Deian Sorescu face un meci colosalul! Dinamovistul reuşeşte ”hattrick-ul” cu o execuţie în forţă de la distanţă, care a fost deviată.

Minutul 66: GOL Voluntari! Vadim Raţă egalează cu o lovitură de cap, după o centrare venită de la Lorand Fulop.

Minutul 59: GOL Dinamo! Deian Sorescu îl păcăleşte pe portarul celor de la Rîmniceanu cu un şut de la 25 de metri ce a prins pământul.

Minutul 55: Eşanu salvează în corner la şutul lui Armaş.

Minutul 45: GOL Dinamo! Deian Sorescu ridiculizează defensiva adversă şi restabileşte egalitatea.

Minutul 32: Ilfovenii sunt foarte aproape de a majora scorul. Alexandru Ilie şutează printre fundaşii adverşi, Eşanu respinge în bară, dar în cele din urmă reuşeşte să prindă balonul.

Minutul 16: GOL FC Voluntari! Marcelo Lopez îl lansează excelent pe Lorand Fulop, care îl învinge cu un şut în forţă pe Eşanu.

Minutul 5: Deian Sorescu încearcă un şut de la distanţă, dar execuţia merge pe centrul porţii şi este prinsă de portar.

Minutul 1: A început partida din ”Ştefan cel Mare”!

--------------------------------------------
‘Roş-albii’ au avut doar 5 zile la dispoziţie pentru a se familiariza cu noul antrenor, italianul Dario Bonetti (59 de ani). Bonetti a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada 2012-2013, reuşind să câştige Cupa şi Supercupa.

În această vară, Dinamo a făcut un cantonament în Turcia, sub comanda fostului antrenor, cehul Dusan Uhrin. Clubul din 'Ştefan cel Mare' se confruntă cu mari probleme financiare şi a intrat în insolvenţă.

FC Voluntari a evitat încă o dată retrogradarea în Liga 2, după ce s-a impus în barajul cu Dunărea Călăraşi.

Dinamo şi FC Voluntari s-au mai întâlnit de 19 ori în principala competiţie internă, de 15 ori au câştigat bucureştenii, de două ori s-au impus ilfovenii, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Cea mai recentă întâlnire directă: 29 aprilie 2021, Dinamo - FC Voluntari 2-0.

Antrenorul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu, a evoluat ca jucător în tricoul dinamoviştilor timp de patru sezoane (1997/98, 1998/99, 1999/00, 2004/05) şi a antrenat gruparea din bulevardul Ştefan cel Mare în sezonul 2011/2012 (25 de meciuri în campionat, 13 victorii - 7 remize - 5 înfrângeri).

Ante Puljic, Diego Fabbrini, Adam Nemec, Raul Albentosa şi Vlad Achim au plecat de la Dinamo în această vară. A revenit un atacant care a fost împrumutat la Chindia în sezonul trecut: Mihai Neicuţescu. 

De la FC Voluntari au plecat Martin Remacle, Ionuţ Balaur, Jefte Betancor, Mourad Satli şi Ivan Pesic. Au fost aduşi Neluţ Roşu, Marius Briceag, Vadim Raţă, Robert Ion, Lorand Fulop.

Echipele probabile:

Dinamo: Eşanu – Radu, Giafer, Dudea, Sorescu – Filip, Bani, Răuţă, Florescu – Mihaiu, Moldoveanu.

Voluntari: Rîmniceanu – Vlad, Armaş, Tamaş, Costin – Droppa, Raţă – M. Lopes, L. Fulop, R. Ion, Angelov.

Meciurile din Liga 1 şi celelalte evenimente transmise pe canalele Look Sport vor putea fi văzute şi pe site-ul primaplay.ro.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele