Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

VIDEO | Galatasaray - Gaziantep 3-1. Şumudică se înclină în faţa lui Fatih Terim, în prima etapă din Super Lig

Superlig Publicat pe 12 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19478984/2/img-20200912-wa0006.jpg

Gaziantep, echipă pregătită de Marius Şumudică, s-a înclinat la Istanbul, pe terenul lui Galatasaray, scor 3-1, în etapa inagurală din Super Lig, campionatul Turciei. Cu Alexandru Maxim titular, oaspeţii nu au contat în prima repriză, când au încasat trei goluri şi au părut mai degrabă simpli parteneri de antrenament.

Galatasaray a deschis scorul rapid, încă din minutul 8, când Falcao a transformat un penalty. Şi tot „EL Tigre” a fost vioara întâi 20 de minute mai târziu, când i-a oferit o pasă de gol lui Emre. Apoi, cu 5 minute înainte de finalul primei reprize, omniprezentul Falcao a făcut „dubla” şi a dus scorul la 3-0, iar meciul era jucat.

După reluare, Galatasaray s-a relaxat, iar Şumudică a dat semnalul ofensivei. Maxim a trecut pe lângă gol, în minutul 50, când şutul său a fost blocat. Trei minute mai târziu, brazilianul Ribeiro a marcat spectaculos, dar şi cu largul concurs al portarului Ozturk. 

Până la final, cele două echipe au mai trecut în câteva rânduri pe lângă gol, dar tabela a rămas blocată la 3-1, rezultat cu care s-a încheiat partida.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele