Ultima oră
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Şansă mare a lui Marin! Coreea de Sud se distrează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Şansă mare a lui Marin! Coreea de Sud se distrează cu Honduras
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian

VIDEO | Gică Hagi, "taxat" de Radu Banciu: "Declaraţiile lui sunt de o platitudine ireversibilă. Un personaj pe care nu trebuie să-l mai frecventăm"

Liga I Publicat pe 20 iul 2021
mail-share icon Email


Radu Banciu l-a "taxat" pe Gică Hagi pentru o declaraţie pe care antrenorul Farului a dat-o la finalul meciului cu UTA Arad (0-0), din prima etapă a Casa Liga 1 2021/2022.
"Regele" a cerut un penalty după un presupus fault asupra lui Larie în minutul 25 şi a transmis că "trebuie să ne lăsăm de fotbal dacă nu vedem asemenea penalty", dar reluările au demonstrat că nu a fost vorba de mai mult decât o ţinere reciprocă. Luni seară, Vlad Măcicăşan l-a provocat pe Radu Banciu să comenteze declaraţiile fostului decar al Generaţiei de Aur, iar jurnalistul Look Sport şi-a spus, ca de obicei, părerea sinceră:
 
"Hagi se tot lasă de fotbal de foarte multă vreme, la un moment dat a părut că se lasă de tot, dar uite că s-a întors. Nimic nou, declaraţiile lui sunt de o platitudine ireversibilă, se contrazice şi în trei secunde. Spune că mai bine tace, apoi vorbeşte. Voi spune ceva foarte spectaculos: nici pe teren Hagi nu a fost logic. Instinctul a creat din el un jucător ieşit din comun, unic în felul lui, care nu şi-a mai aparţinut după ce a devenit antrenor. Povestea lui Hagi s-a terminat odată cu descălecatul pe banca de rezerve. E un personaj pe care nu ar trebui să-l mai frecventăm. I-aş da nota 3. Un 3 fără probleme, pentru că a văzut doar ce-l interesa, echipa lui nefiind furată la Arad. Hagi se şi numea Viitorul, nu s-a numit niciodată Trecutul Constanţa, deşi ar fi sunat mult mai romantic şi mai actual. Fotbalul românesc e o poveste despre trecut, nu despre viitor. Aş spune că din fericire.
 
Mi-a fost dor de numele de Farul, pe care-l găsesc mai interesant decât numele de Viitorul. Ţi-e dor de câteva persoane pe lumea asta, cu siguranţă nu e Gică Hagi printre ele", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii "Notele lui Banciu" de pe Look Sport.
 
Faza la care Hagi a cerut penalty în UTA - Farul:

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele