VIDEO | GREU DE UCIS. BOTOȘANIUL SCOATE O REMIZĂ PE TERENUL ECHIPEI LUI HAGI ȘI AMBELE ECHIPE SUNT NEÎNVINSE - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | GREU DE UCIS. BOTOȘANIUL SCOATE O REMIZĂ PE TERENUL ECHIPEI LUI HAGI ȘI AMBELE ECHIPE SUNT NEÎNVINSE

Viitorul și FC Botoșani au remizat spectaculos, 2-2, pe terenul echipei din Ovidiu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1 transmis în direct de Look Plus.

Gazdele au deschis scorul prin Eric, din penalty, în minutul 12, dar replica moldovenilor nu s-a lăsat prea mult așteptată și Ashkovski, în minutul 27, a stabilit scorul primei reprize.

După reluare, Iancu a făcut 2-1, în minutul 65 și se părea că echipa lui Hagi va obține toate cele 3 puncte puse în joc. N-a fost să fie așa, pentru că Botoșaniul a forțat pe final și a reușit să restabilească egalitatea și să obțină un punct in extremis prin Ashkovski , care a realizat „dubla” în minutul 81. Meciul s-a terminat la egalitate, 2-2, iar ambele echipe rămân neînvinse în acest început de sezon.

După 5 runde, Viitorul e pe locul secund în clasament cu 11 puncte, în timp ce FC Botoșani e pe 5 și a acumulat 9 puncte până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine