Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Grozavu, declaraţia zilei după ce s-a aflat că Sepsi poate pierde la ”masa verde” meciul cu Poli Iaşi

Cupa României Publicat pe 15 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19421808/1/leo-grozavu.jpg

Scăpat momentan de emoţiile retrogradării, Grozavu are alte griji la Şepşi. Poate pierde la masa verde prima manşă cu Poli Iaşi. În turul din semifinalele Cupei a evoluat un jucător suspendat. Antrenorul are, însă, o propunere atipică pentru soluţionarea problemei. Şepşi a câştigat clar ambele manşe cu Poli Iaşi din semifinalele Cupei României. 5 la 1 pe teren propriu şi 3 la 0 în Copou. Folosirea fundaşului Buena, în prima manşă, i-ar putea însă costa pe covăsneni. Algerianul avea două galbene.

Situaţie în care s-a aflat şi Andrei Vlad, care a apărat poarta FCSB-ului în turul cu Dinamo. Grozavu are, însă, o propunere pentru clarificarea situaţiei lui Şepşi. O decizie din partea Federaţiei va fi dată miercuri.

”La masa verde dacă pierdem primul joc ce se întâmplă? E o întrebare pe care o pun. Am câştigat al doilea meci 3-0. Dacă pierdem primul meci cu 3-0 ce se întâmplă? Ne prezentăm la Iaşi să jucăm prelungiri?




 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele