VIDEO | HAALAND FACE DIN NOU SPECTACOL, IAR DORTMUND CÂȘTIGĂ CATEGORIC CU KOLN. PUȘTIUL-MINUNE AL NORVEGIEI A REUȘIT „DUBLA” ÎN 10 MINUTE - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga Noutăți Video

VIDEO | HAALAND FACE DIN NOU SPECTACOL, IAR DORTMUND CÂȘTIGĂ CATEGORIC CU KOLN. PUȘTIUL-MINUNE AL NORVEGIEI A REUȘIT „DUBLA” ÎN 10 MINUTE

Dortmund s-a impus la scor, 5-1 cu FC Koln, într-un meci din etapa a 19-a din Bundesliga transmis în direct de Look Plus. Gazdele au început cu Haaland pe bancă, iar Guerreiro a lovit încă din primul minut, după care Reus a majorat diferența, din minutul 29.

La scurt timp după pauză, puștiul minune al Angliei, Jadon Sancho a făcut 3-0, în minutul 48, după care oaspeții au redus din handicap prin Uth, în minutul 65. Imediat după reușita lui Koln, Lucien Favre a mutat și l-a introdus pe Haaland pe teren în locul lui Thorgan Hazard. Iar norvegianul și-a intrat imediat în rol și a făcut spectacol. A marcat mai întâi în minutul 77, după care a închis tabela exact 10 minute mai târziu.

Dortmund face acum 36 de puncte și vine pe locul 3, egalând-o pe Bayern în clasament. Bavarezii au însă un golaveraj superior și un meci mai puțin disputat. Lider este în continuare Leipzig, care are 40 de puncte, De cealaltă parte, Koln are doar 20 de puncte și este în acest moment a 13-a în Bundesliga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine