Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | Ieşire nervoasă a lui Mircea Lucescu, după eşecul de la Villarreal! Antrenorul a plecat în timpul interviului

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20071575/2/lucescu.jpg

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev au repetat eşecul din tur cu Villarreal, scor 0-2, în optimile de finală ale Europa League, în direct pe Look Sport. Echipa ucraineană a jucat la fel de slab şi în returul din Spania. Antrenorul român a fost vizibil nervos la interviul de după meci şi a fost deranjat de zgomotul făcut de un monitor din apropiere. Lucescu a plecat în timpul interviului.

La finalul partidei, tehnicianul român a recunoscut superioritatea adversarilor, care au fost decisivi nu doar prin calităţile individuale, ci şi prin experienţa la nivel înalt. Totuşi, Mircea Lucescu s-a declarat mulţumit de parcursul echipei sale în Europa League.

În direct pe Look Sport, Villarreal s-a impus cu un dublu 2-0 şi o va înfrunta pe Dinamo Zagreb în sferturile de finală ale Europa League.

La un moment dat, în timp ce translatorul său vorbea, antrenorul ucrainenilor a fost deranjat de un monitor şi a spus: "Nu se poate vorbi cu asta aici. Hai, gata! Stop!"

"Da, e corect rezultatul, bineînţeles că e corect. Villarreal e o echipă cu mare experienţă, împotriva unei echipe care, când joacă la nivelul acesta, arată şi partea aia mai puţin plăcută, teama de a juca şi de a controla. Din păcate, au avut două situaţii, două greşeli mari în zona centrală a apărării, au profitat, au marcat.

O echipă cu jucători care nu iartă, atunci când au o singură ocazie. Noi trebuie să ne facem în continuare trei, patru ocazii, pentru a marca o dată. În orice caz, o bună experienţă pentru noi. Am ajuns la nivelul acesta şi nimeni nu se aştepta şi cred că nu ne-am făcut de râs, în niciun fel", a spus Mircea Lucescu despre duelul cu Villarreal.

Villarreal - Dinamo Kiev 2-0 (Moreno 13', 36')

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele