Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Nantes - Minaur Baia Mare 36-34, în Final 4 din European League. Româncele vor lupta pentru locul 3

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

Echipa feminină de handbal Minaur Baia Mare a ratat calificarea în finala EHF European League, după ce a pierdut meciul cu echipa franceză Nantes, scor 36-34, în turneul Final 4 de la Baia Mare, în direct pe Look Sport+.

Deşi pornea ca favorită, echipa din Baia Mare a fost dominată de către Nantes întreaga partidă. La pauză, scorul a fost 21-15 pentru franţuzoaice.

În repriza a doua, româncele au avut o revenire spectaculoasă, egalând la 27. Ulterior, Nantes a preluat din nou iniţiativa şi n-a mai avut emoţii pânâ la final.

Hagman (11 goluri), Almeida (8) şi Kpodar (7) au fost decisive pentru Nantes. De la Minaur Baia Mare s-au remarcat Laslo, Araujo şi Blohm, cu câte 6 goluri.

Nantes ajunge în premieră în finala EHF European League.

Cealaltă semifinală European League este Siofok KC (Ungaria) – Herning-Ikast Handbold (Danemarca), de la ora 19:00, în direct pe looksport.ro/ppv3.

Duminică, 9 mai, de la ora 15.45, este programată finala mică, în direct pe Look Sport 2. De la ora 19.00, se va juca finala mare a EHF European League, la Baia Mare, pe Look Sport 3.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele