Ultima oră
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV

VIDEO | Nebunie în NBA! LA Lakers a produs o surpriză de proporţii

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21480080/2/profimedia-0842652331.jpg

Meci senzaţional făcut de Los Angeles Lakers! Formaţia antrenată de Darvin Ham a a dat peste cap toate calculele şi a învins-o pe Boston Celtics.

Partida dintre Boston Celtics şi LA Lakers era capul de afiş al nopţii de joi spre vineri. Totuşi, situaţia s-a schimbat radical cu doar câteva ore înainte de start, atunci când Anthony Davis şi LeBron James au devenit indisponibili. Pe lângă cei doi, nici Cam Reddish nu a jucat, unul din cei mai buni oameni ai lui Darvin Ham pe faza defensivă.

Victoria lui Boston era clar anticipată, mai ales că în urmă cu o lună, cu LeBron şi Davis pe teren, Celtics a învins-o pe Lakers, scor 126-115.

Mai mult decât atât, Jarred Vanderbilt, cel care a intrat în locul lui James şi care are un joc defensiv extraordinar, s-a accidentat înainte de pauză şi nu a mai continuat partida.

Boston are cel mai bun procentaj al victoriilor în NBA şi obţine cele mai multe recuperări şi cele mai multe blocaje pe meci în actualul sezon. Ofensiva este şi ea un punct forte, Tatum şi compania fiind pe locul 4 la numărul de puncte marcate pe meci, cu 120.4.

Totuşi, Lakers s-a impus cu 114-105, iar Austin Reaves a ieşit în evidentă cu 32 de puncte. Russell a făcut şi el un meci mare, contabilizând 16 puncte şi 14 pase decisive. De asemenea, Jaxson Hayes, care are o medie de 3.1 puncte pe meci şi 1.8 recuperări, a marcat 16 puncte şi a adunat 10 recuperări.

De partea cealaltă, Tatum a marcat 23 de puncte, iar Porzingis şi Hauser câte 17. Jaylen Brown, cealaltă vedetă a formaţiei, a înscris doar 8 puncte!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele