Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

VIDEO | NICIO EMOŢIE PENTRU LIVERPOOL. KEITA ŞI FIRMINO AU REZOLVAT MECIUL CU PORTO

Video Publicat pe 10 apr 2019
mail-share icon Email

Liverpool nu a avut emoţii în meciul de acasă cu FC Porto. Primul gol al englezilor a venit după doar patru minute, prin Naby Keita. La această fază, mingea a fost atinsă şi de jucătorul portughezilor, Oliver Torres. Mohamed Salah putea majora diferenţa, dar a ratat incredibil. Până la urmă, cormoranii au făcut 2-0 după reuşita lui Roberto Firmino. În partea a doua, Sadio Mane a trimis şi el balonul în plasă. Reuşita i-a fost, însă, anulată pe motiv de offside. Pe final, Porto putea reduce din handicap, dar Marega a tras dezamăgitor. Lusitanii au cerut apoi 11 metri, după ce Felipe a căzut în careul gazdelor. S-a terminat 2-0 pentru Liverpool, care e foarte aproape de semifinalele Ligii. A doua manşă din sferturi va fi peste o săptămână, în Portugalia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele