Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | Novak Djokovic a reuşit prima victorie pe iarbă în 2021, la Mallorca, turneu transmis în direct pe Look Sport+

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 22 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20256995/1/profimedia-0616969454.jpg

Sârbul Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial ATP, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Mallorca, în proba de dublu, alături de spaniolul Carlos Gomez-Herrera. Competiţia din Spania este transmisă în direct şi în exclusivitate în România pe Look Sport+.

Djokovic şi Gomez-Herrera au învins echipa sârbo-bosniacă Tomislav Brkic/Nikola Cacic, scor 5-7, 6-4, 13-11.

Miercuri, în faza sferturilor de finală, Djokovic şi Gomez-Herrera vor înfrunta principalii favoriţi ai turneului, spaniolul Marcel Grannollers-Pujol şi argentinianul Horacio Zeballos.

Novak Djokovic (34 de ani) a decis, în mod surprinzător, să joace doar la dublu la Mallorca, după triumful de la Roland Garros.

Liderul mondial ATP se pregăteşte pentru turneul de Mare Şlem de la Wimbledon (28 iunie - 11 iulie), pe care l-a câştigat în 2011, 2014, 2015, 2018 şi 2019.

Turneul ATP 250 de la Mallorca oferă premii totale de 720.000 de euro şi este organizat în perioada 20 iunie – 26 iunie. Este prima ediţie a acestei competiţii pe iarbă.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele