Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

VIDEO | Poli Iaşi s-a sucit. Reacţia lui Pancu, despre eventuala reprogramare a meciului cu Viitorul

Poli Iași Publicat pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

Viitorul Constanţa se confruntă cu mai multe cazuri de COVID-19 în privinţa jucătorilor şi se punea problema ca meciul cu Poli Iaşi să se reprogrameze. Dacă iniţial moldovenii, prin preşedintele executiv Ciprian Paraschiv, anunţau că sunt dispuşi să dispute partida la o dată ulterioară, acum s-au răzgândit.

Cel puţin aşa a precizat antrenorul Daniel Pancu, cel care a afirmat că Viitorul nu trebuie să se plângă de calitatea jucătorilor. Tehnicianul Iaşiului crede că echipa din Constanţa are un lot extrem de bun.

Viitorul ar fi ultimul club din prima ligă care să se plângă de calitatea jucătorilor şi a lotului, pentru că am văzut că s-a cerut chiar amânarea jocului de la Iaşi. La Viitorul, într-adevăr, lipsesc jucători importanţi în meciul cu noi, dar au o uzină de fotbal în spate.

 Cred că ar putea forma chiar şi 3 echipe, care să joace de la egal la egal cu noi, muritorii de rând, pentru că la noi, când lipsesc 5, 6 sau 7 jucători care în urmă cu o etapă erau titulari avem mari probleme şi s-a văzut acest lucru. La Viitorul, la FCSB, la Craiova sau la CFR nu e valabil", a spus Pancu.

FC Viitorul a anunţat, marţi, nouă cazuri de infectare cu noul coronavirus în lotul echipei, dintre care cinci jucători.

 

Gică Popescu, oficialul dobrogenilor a declarat că focarul a venit de la tinerii jucători, care s-au întors de la loturile naţionale şi au infectat o parte din colegi.

Legat de informaţiile dumneavoastră, aş vrea să fac şi eu câteva precizări. În primul rând, clădirea GMG, că despre ea este vorba, nu lucrează în regim hotelier, pentru că este închiriată în totalitate de club. Acolo stau juniorii noştri. Câţiva dintre juniorii care au fost la loturile naţionale s-au infectat şi au adus virusul în rândul colegilor lor. De la ei au luat şi maseorii.

La echipa mare, virusul COVID a ajuns prin fotbaliştii de la U21, care s-au infectat când au fost la acţiunea naţionalei. Noi suntem un club care am respectat cu stricteţe măsurile impuse şi am avut grijă de fotbaliştii noştri. Până să fie aceste acţiuni de la loturile naţionale nu am avut cazuri”, a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele