Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV

VIDEO | Poli Iaşi – Viitorul 0-3. Moldovenii fac un nou joc modest şi au nevoie de o minune pentru a scăpa de retrogradare

Superliga Publicat de Andrei Ionascu, de Daian Cutu pe 29 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20143833/2/rps1025.jpg

 

Viitorul Constanţa şi-a asigurat Sărbători Pascale liniştite, după un succes cu scorul de 3-0, în faţa celor de la Poli Iaşi. Ciobanu a reuşit o ”dublă” din penalty în prima repriză, iar scorul final a fost stabilit de Jo Santos, în prelungiri.

Moldovenii au început partida curaj, dar golul încasat prematur le-a distrus avântul ofensiv. Elevii lui Nicolo Napoli arată ca o echipă debusolată, care nu mare capabilă să depăşească ultimul loc pe care se află în acest moment în campionat.

 

-----------------------------------

Poli Iaşi - Viitorul 0-3 (Ciobanu 6-penalty, 22, Jo Santos 90+2)

  • Poli Iaşi: Brănescu – Buşu, Baxevanos, Mihalache, Onea – De Iriondo – Stan, Passaglia, Vanzo, Platini -  Djuranovic.
  • Viitorul: Cojocaru – Pedroso, Dobrosavlevici, Mladen, Benzar – Boboc, Artean, Matei – Ciobanu, Tsoumou, Ganea.
Rezerve:
Poli Iaşi: Brînză – F. Cristea, Gaitan, Flores, Vega, Zajmovic, Popadiuc, Mensah, Cană.

Viitorul: Căbuz, Babunski, Buta, Dănuleasa, Grădinaru, Grameni, Jo Santos, Andronache, Chiţu.

 

Minutul 90+2: GOL Viitorul! Gazdele pierd mingea, iar adversarii pleacă pe un contraatac în superioritate numerică. Jo Santos înscrie şi duce scorul la 3-0.

Minutul 80: Partida s-a calmat foarte mult. Viitorul joacă la conservare, iar cei de la Iaşi par resemnaţi cu încă un eşec.

Minutul 46: Repriza a doua începe cu o ocazie mare. Baxevanos respinge defectuos, Ganea profită şi recuperează. Atacantul celor de la Viitorul rămâne în poziţie 1 vs 1 cu Brănescu, dar trimite pe lângă poartă.

Minutul 37: Ganea îl fentează artistic în careu pe Buşu, îşi aşează mingea, dar trimite mult peste poartă.

Minutul 29: Passaglia recepţionează o minge cu noroc şi încearcă poartă, dar Boboc respinge. Mingea ajunge la Popadiuc, al căruit şut este parat de Cojocaru.

Minutul 22: GOL Viitorul! Tsoumou este lansat de Matei, atacantul dobrogenilor scapă singur cu Brănescu, saltă peste portar, care îl atinge. Iar centralul dictează din nou penalty. Şi de această dată Ciobanu transformă.

Minutul 6: GOL Viitorul! De Irondo îl plachează în careu pe Romario Benzar, iar arbitrul dictează penalty. Ciobanu transformă şi deschide scorul.

Minutul 2: Gazdele încep partida în forţă. Platini ia o acţiune pe cont propriu, se strecoară prin defensiva adversa şi trage din unghi, dar Cojocaru respinge cu un reflex de senzaţie.

Minutul 1: A început partida!


Poli Iaşi şi Viitorul au avut până acum un sezon catastrofal, iar cele două echipe sunt în acest moment ameninţate cu retrogradarea. Duelul direct e astăzi, de la ora 14:30, în direct pe Look Sport, în etapa a patra din play-out-ul Ligii 1.

 
Viitorul nu s-a regăsit într-un sezon în care Gică Hagi a părut mai mult interesat de prestaţiile fiului său de la Glasgow Rangers, iar echipa s-a chinuit de la meci la meci. Nu întâmplător, dobrogenii au ratat play-off-ul, iar după trei etape de play-out se află pe loc de baraj.
 
Iaşul arată, însă, că se poate şi mai rău. Moldovenii sunt ultimii într-un sezon în care conflictele interne şi problemele s-au ţinut scai de ei. Iar dezamăgirile nu s-au oprit în sezonul regular. În play-out, Poli Iaşi a pierdut două din cele trei meciuri (0-1 cu Voluntari, pe teren propriu, şi 0-2 cu Chindia, în deplasare, şi au reuşit o remiză albă la Piteşti.
 
În sezonul regular, cele două echipe şi-au împărţit victorile. Viitorul s-a impus în tur, în Moldova, 3-0, la masa verde. Asta după ce meciul a fost oprit din cauza problemelor cu iluminatul stâlpilor nocturnei.  Apoi, în retur, Poli a câştigat cumva surprinzător pe litoral, 2-1.
 
Poli Iaşi – Viitorul, se joacă joi, de la 14.30, şi va fi transmis în direct pe Look Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele