VIDEO | RAPID, UMILITĂ DE ULTIMA CLASATĂ DIN LIGA SECUNDĂ! JUCĂTORII AU FOST APOSTROFAȚI DE FANI - LOOKSPORT
Skip to content
Liga II Noutăți Video

VIDEO | RAPID, UMILITĂ DE ULTIMA CLASATĂ DIN LIGA SECUNDĂ! JUCĂTORII AU FOST APOSTROFAȚI DE FANI

Considerată una dintre principalele favorite la promovare, Rapid pierde teren și se îndepărtează de podiumul ligii secunde. Giuleștenii au pierdut azi în fața ultimei clasate, Sportul Snagov, 2-3. În direct pe Look Plus, Poștoarcă a dezghețat tabela în minutul 19, iar colegul său, Iulian Roșu, a dus scorul la 2-0 în favoare gazdelor, cu două minute înainte de pauză.

Muștruluiți la cabine de Daniel Pancu, rapidiștii au mizat totul pe cartea atacului, iar Roskopf a redus din diferență la 3 minute de la reluare. Se părea că Rapid va găsi antidotul la jocul gazdelor, dar n-a fost deloc așa. Cu 10 minute înainte de final, Roșu a reușit „dubla”, iar zarurile erau arucate. Golul marcat de Roskopf, care a reușit și el o „dublă” a venit tardiv și astfel Rapid pierde pe terenul ultimei clasate.

După acest eșec, „vișiniii” se află pe locul 5 cu 21 de puncte, în timp ce Sportul Snagov urcă două poziții, profitând și de retragerea celor de la Daco-Getica. Snagov a acumulat 8 puncte și se află acum pe locul 18.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine