VIDEO | SEARĂ MAGICĂ PENTRU ECHIPA LUI KEȘERU, GRIGORE ȘI MOȚI. LUDOGORETS DEFILEAZĂ LA BUDAPESTA ȘI O SPULBERĂ PE FERENCVAROS. CELELALTE REZULTATE - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

VIDEO | SEARĂ MAGICĂ PENTRU ECHIPA LUI KEȘERU, GRIGORE ȘI MOȚI. LUDOGORETS DEFILEAZĂ LA BUDAPESTA ȘI O SPULBERĂ PE FERENCVAROS. CELELALTE REZULTATE

Ludogorets, cu Claudiu Keșeru și Dragoș Grigore titulari, a învins-o în deplasare pe Ferencvaros cu 3-0. Cosmin Moți a intrat și el pe teren din debutul reprizei secunde, după ce bulgarii au rămas în inferioritate, începând din minutul 43, când Grigiore a fost eliminat pentru al doilea galben.

În direct pe LOOK SPORT, bulgarii au reușit cea mai rapidă deschidere de scor, în secunda 38. Olandezul Lukoki a deschis scorul, iar brazilianul Forster a stabilit scorul primelor 45 de minute, marcând cu o ghiulea de la 30 de metri cu 5 minute înainte de pauză. Și tot el a stabilit scorul final, 3-0 pentru bulgari, din minutul 64. Astfel, Ludogorets își ia revanșa față de Ferencvaros, în Europa League, după ce maghiarii le-au blocat accesul spre UEFA Champions League.

Feyenoord Rotterdam a trecut de Porto, 2-0, în derby-ul grupei G. În direct pe LOOK SPORT 2, olandezii au avut nevioie de mai mult de o repriză pentru a marca. Toornstra a spart gheața în minutul 49, iar Karsdorp a stabilit scorul final cu 10 minute înainte de pauză.

Manchester United nu a reușit să se impună în Olanda, în derby-ul cu AZ Alkmaar. Într-un meci transmis în direct de LOOK PLUS, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0, suficient pentru ca britanicii să se mențină în fruntea grupei L.

Celelalte rezultate ale serii în Europa League:

FC Astana – Partizan 1-2, Basaksehir- Monchengladbach 1-1, Beșiktas – Wolves 0-1, Braga – Slovan Bratislava 2-2, Oleksandriya – Gent 1-1, Saint Etienne – Wolfsburg 1-1, TSKA Moscova – Espanyol 0-2, Wolfsberger – Roma 1-1, Young Boys – Rangers 2-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine