Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

VIDEO | Sepsi - FC Botoşani 1-1. Gazdele au egalat în minutul 89! Echipa lui Leo Grozavu are doar o victorie în şapte runde

Superliga Publicat pe 29 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20376594/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-botosani-play-off-liga-1-casa-pariurilor-27-05-2021.jpg


Sepsi şi FC Botoşani au remizat, scor 1-1, la Sfântu Gheorghe, în etapa a şaptea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Continuă criza pentru echipa pregătită de către Leo Grozavu, care are şase meciuri consecutive fără victorie în campionat.
 
Sepsi a dominat jocul, raportul ocaziilor de gol fiind 16-7 pentru gazde, iar cel al şuturilor pe poartă 8-4 pentru echipa din Sfântu Gheorghe, care a avut o posesie a mingii de 63%.

FC Botoşani se menţine în fruntea clasamentului, cu 14 puncte, în timp ce Sepsi a avut un start dezamăgitor şi ocupă locul 12, cu doar 6 puncte în 7 meciuri.


Sepsi - FC Botoşani 1-1 (Dumitrescu 89' / Chindriş 62'), live pe Look Sport şi www.primaplay.ro

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Tincu (Dumitrescu 46') - N. Păun, M. Ştefănescu (Fofana 70'), Aganovic - Golofca (Aşkovski 63'), Chunchukov, N. Tamas (Gonzalez 46').
  • FC Botoşani: Pap - Braun, Chindriş, Racoviţan, Tchakonte - Dragu (Ţigănaşu 75'), Edjouma, Papa - Mattheus Santos (Şeroni 90+2'), Ongenda (Fili 76'), Jaja Silva (Mensah 68')

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20376594/3/clasament-sepsi.jpg

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! 1-1!

Min. 90+2: Ocazie pentru Sepsi! Mitrea a fost aproape de gol, cu o execuţie din 8 metri.

Min. 89: GOL pentru Sepsi! 1-1! A înscris Dumitrescu, după o eroare în centrul defensivei oaspeţilor.

Min. 62: GOL pentru FC Botoşani! 0-1! A înscris Andrei Chindriş, în urma unui corner, cu o lovitură de cap.

Min. 61: Ocazie pentru FC Botoşani! Ongenda a încercat o execuţie de fineţe din careu, dar portarul a respins mingea în corner.

Min. 60: Bară pentru FC Botoşani! Dragu a pătruns în careu şi a şutat cu stângul către colţul lung, iar mingea a lovit rădăcina barei.

Min. 57: Sepsi a cerut penalty! Golofca a pătruns în careu şi a încercat să centreze, dar mingea a fost blocată de către un adversar. Golofca a reclamat un henţ comis de către Dragu, jucătorul de la FC Botoşani. Pe reluare s-a putut observa că n-a fost henţ.

Min. 52: Cartonaş galben pentru Păun (Sepsi)!

Min. 46: A început repriza a doua! Două schimbări la Sepsi! Au ieşit Tincu şi Tamas, au intrat Gonzalez şi Dumitrescu.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! A fost spectacol, dar n-au fost goluri.

Minutul 39: Continuă presiunea gazdelor. Excelent lansat de Dimitrov, Chunchukov se descurcă excelent, dar şutul său e blocat din nou de Pap, apoi Tchakonte respinge de pe linia porţii. Tot Chunchukov reia cu capul după corner, dar trimite pe lângă.


Minutul 18: Golofca intră în careu, încearcă să-l surprindă pe Pap cu un şut la colţul scurt, dar goalkeeper-ul are şi a treia intervenţie bună.



Minutul 4: Două ocazii ale lui Sepsi! Covăsnenii profită de o greşeală a oaspeţilor la mijlocul terenului, Chunchukov şutează din poziţie bună, dar Pap respinge în corner. Din lovitura de colţ rezultată, un carambol duce mingea la Ninaj, dar acelaşi Pap are un al doilea reflex foarte bun.



18:15: Start joc la Sfântu Gheorghe!

În timp ce echipa lui Marius Croitoru are un start foarte bun de sezon, cu 13 puncte obţinute în primele şase etape, iar o victorie ar duce-o pe locul al doilea, la egalitate cu Rapid, lucrurile nu merg la fel de bine pentru Sepsi OSK.
 
Eliminată din Europa de Spartak Trnava, formaţia pregătită de Leo Grozavu are doar cinci puncte, iar etapa trecută a reuşit să remizeze cu FCSB (1-1, pe Arena Naţională) şi să pună punct unei serii de trei înfrângeri consecutive. Dar, cum covăsnenii sunt pe locul al 14-lea în Casa Liga 1, victoria devine obligatorie pentru ca distanţa dintre Sepsi şi echipele de play-off să nu capete proporţii greu de recuperat.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele