Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Set la zero pentru Gaz Metan în faţa Voluntariului! Medieşenii i-au călcat în picioare pe ilfoveni în Cupa României

Cupa României Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

Gaz Metan Mediaş s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale Cupei României, trecând în 16-imi, în deplasare, de FC Voluntari, scor 6-0.

Golurile au fost marcate de Butean 36’, Ze Manuel 50’, Deaconu 54’, 79’, Horşia 73’ şi Sambu 89’.

Voluntari - Gaz Matan 0-6 (Butean 37, Ze Manuel 50, Deaconu 53, 79; Horşia 73, Sambu 89) 

Echipele de start: 

  • FC Voluntari: Cotolan – Costin, Achim, Ozkara, Grădinaru – Gheorghe, Borţoneanu, Badea – Mihai, Stoica, Mailat
  • Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Larie, De Sousa, Velisar – Alceus, Deaconu – Da Silva, Chamed, Horşia – Valente

Min. 89: GOOOOL Gaz Metan! Idrisa Sambu punctează şi el, cu o execuţie, cu interiorul, la colţul lung. La scurt timp, arbitrul a fluierat finalul meciului. Set la zero pentru Gaz Metan! 

Min. 79: GOOOOL Gaz Metan! Umilinţă totală pentru FC Voluntari. Ronaldo Deaconu duce scorul la 0-5, după un contraatac executat perfect de medieşeni şi o greşeală uriaşă a ilfovenilor. 

Min. 73: GOOOOL Gaz Metan! Ovidiu Horşia duce scorul la 0-4 pentru oaspeţi. Mijlocaşul a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Min. 53: GOOOOL Gaz Metan! Ronaldo Deaconu transformă cu emoţii o lovitură de pedeapsă, după un henţ, şi duce scorul la 0-3. Este al cincilea meci consecutiv cu gol pentru Deaconu, care a mai punctat înainte în alte patru partide din Casa Liga 1.  

Min. 50: GOOOOL Gaz Metan! Ze Manuel îndeplineşte doar o simplă formalitate şi duce scorul la 0-2, după o fază foarte frumoasă construită de medieşeni.

Min. 45 + 1: Arbitrul a fluierat finalul primei reprize. La pauză, Voluntari - Gaz Metan este 0-1. 

Min. 37: GOOOOL Gaz Metan! Butean deschide scorul cu o execuţie din drop, la care portarul Cotolan nu are nicio şansă să intervină, în ciuda plonjonului său. 

Min. 15: Cotolan are o primă intervenţie decisivă în acest meci. Portarul Voluntariului îl blochează în situaţie de 1 vs 1 pe Valente, care a fost servit ideal de Horşia.   

Min. 1: Start joc la Voluntari! 


Voluntari şi Gaz Metan Mediaş se luptă, duminică, de la 17:30, pentru un loc în optimile Cupei României. Partida dintre cele două echipe din Casa Liga 1 va fi transmisă de către Look Sport+, iar cele mai importante faze ale jocului vor fi redate de site-ul www.looksport.ro.

Voluntari şi Gaz Metan Mediaş se află într-o situaţie aproape identică în clasamentul primului eşalon. Ambele echipe au înregistrat, în 11 meciuri, patru victorii, un egal şi şase înfrângeri, adunând fiecare 13 puncte. Medieşenii sunt clasaţi mai bine cu un loc decât ilfovenii (9 faţă de 10), graţie golaverajului superior al acestora, 17-17, faţă de 14-16.

Cele două echipe s-au întâlnit direct în prima etapă din Casa Liga 1, când FC Voluntari s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1. Căpăţână (12') şi Armaş (67') au înscris pentru gazde, la acea vreme, în timp ce Ciocan (53') a punctat pentru oaspeţi.

Voluntari (4-3-3): Rîmniceanu – Vlad, Achim, Balaur, Grădinaru – Borţoneanu, Pablo, Gheorghe – Veiga, Jefte, Mailat

Gaz Metan (4-2-3-1): Buzbuchi – Butean, Baco, Larie, Velisar – Junior, Alceus – Niţu, Deaconu, Ze Manuel – Dumitru

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele