VIDEO | SIBIUL CÂȘTIGĂ „DERBY-UL SUFERINȚEI” CU POLI IAȘI. ÎNFRÂNGEREA ÎI TRIMITE PE MOLDOVENI ÎN HORA RETROGRADĂRII - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | SIBIUL CÂȘTIGĂ „DERBY-UL SUFERINȚEI” CU POLI IAȘI. ÎNFRÂNGEREA ÎI TRIMITE PE MOLDOVENI ÎN HORA RETROGRADĂRII

Moș Crăciun a venit mai repede pentru fotbaliștii echipei Hermannstadt Sibiu și le-a adus 3 puncte în disputa cu un adversar cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării. În direct pe Look Plus, sibienii au trecut la limită de Poli Iași, 1-0, grație reușitei lui Romario, din minutul 21.

Meciul nu a dus lipsă de momente tensionate. În minutul 21, Platini a văzut direct cartonașul roșu și și-a lăsat coechipierii în inferioritate. În scenă a intrat și antrenorul moldovenilor, Mihai Teja, care a protestat vehement după eliminatea jucătorului său, iat centralul partidei l-a trimis în tribună.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic pe tabela de marcaj, astfel că Hermannstadt mai acumulează 3 puncte și ajunge la un total de 23. Sibienii se află pe locul 10 și îi devansează pe adversarii de azi, care au cu un punct mai puțin și sunt situați pe poziția imediat următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine