Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | Sorescu le-a cerut scuze colegilor de la Dinamo, după penalty-ul ratat. "Au avut încredere în mine şi i-am dezamăgit"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20129293/2/bs5a9404.jpg

Dinamo a pierdut meciul de pe teren propriu cu UTA Arad, scor 0-1, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. ‘Roş-albii’ rămân fără victorie în campionat din 31 ianuarie! Deian Sorescu a ratat un penalty şi le-a cerut scuze public colegilor, dar şi-a manifestat convingerea că Dinamo poate ieşi din această situaţie complicată.

În ‘Groapă’, David Miculescu (19 ani) a înscris pentru UTA în minutul 34, cu o lovitură de cap.

Deian Sorescu a obţinut un penalty, dar tot el l-a ratat, în minutul 36. La final, raportul şuturilor pe poartă a fost 8-4 pentru Dinamo.

S-au strâns 12 meciuri la rând în Liga 1 fără victorie pentru ‘roş-albi’, care ocupă locul 14, loc de baraj pentru menţinerea în prima ligă.

În ultimele cinci meciuri de campionat, Dinamo a marcat un singur gol.

"Sunt foarte supărat şi dezamăgit de mine. Vreau să-mi cer scuze colegilor pentru că au avut încredere în mine şi au fost convinşi că pot marca azi. I-am dezamăgit şi vreau să-mi cer scuze.

Nu pot să zic că am un colţ anume, ultima dată cu ei am executat în partea stângă şi mă gândeam că sare acolo. Am fost previzibil, a sărit înainte, a fost greşeala mea.

Grea (situaţia), cum a fost şi până acum. Dar noi trebuie să o scoatem. Avem puterea şi cu siguranţă vom reuşi. Mai sunt şapte meciuri, meciul acesta l-am controlat, dar portarii care joacă mai puţin au un meci extraordinar cu noi. Ăsta e fotbalul, în seara asta ne vom gândi la ce am făcut bine meciul acesta şi de mâine ne vom concentra pe următorul meci.

Există şi un plus, am avut atitudine, am avut ocazii, le-am dat puţine ocazii clare de a înscrie. Cel mai greu e ce a fost şi până acum, să adunăm puncte şi să salvăm echipa. Din zi în zi, apar mai multe probleme şi e greu, pentru că pe noi pică totul", a spus Deian Sorescu.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20129293/1/clasament-dinamo-uta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele