Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | SUAREZ REUŞEŞTE REMONTADA PENTRU BARCELONA ÎN MECIUL SERII DIN CHAMPIONS LEAGUE. THRILLER CU 7 GOLURI LA LIVERPOOL

Video Publicat pe 2 oct 2019
mail-share icon Email

FC Barcelona a trecut de Inter cu 2-1, într-un meci din grupa F UEFA Champions League transmis în direct de LOOK PLUS. Inter a deschis scorul încă din minutul 3 prin Lautaro Martinez, dar Luis Suarez a marcat de două ori pentru catalani, în minutele 58 şi 84, suficient pentru ca Barcelona să câştige cu 2-1.

În aceeaşi grupă F, Slavia Praga, cu Nicuşor Stanciu titular, nu a mai reuşit să repete evoluţia bună din meciul anterior, când cehii au terminat la egalitate în deplasare, 1-1 cu Inter. În direct pe LOOK PLUS, fosta adversară a CFR-ului din play-off-ul UEFA Champions League a pierdut pe teren propriu cu Borussia Dortmund, 0-2, ambele goluri fiind reuşite de marocanul Hakimi, în minutele 35 şi 89. Stanciu nu s-a remarcat cu nimic şi a fost schimbat în minutul 83 cu Skoda.

În grupa E, Liverpool şi Salzburg au făcut un meci de senzaţie, câştigat de britanici la limită, 4-3. În direct pe LOOK SPORT 2, englezii au condus cu 3-0 (goluri Mane '8, Robertson '25 şi Salah '36), dar echipa din Austria a revenit incredibil şi a egalat, graţie reuşitelor semnate de Hwang Hee-Chan (39), Minamino (56) şi Halland (61). Şi totuşi, Salah a adus victoria pentru Liverpool reuşind dubla. Golul marcat de egiptean în minutul 69 s-a dovedit decisiv.

În celălalt meci al grupei, Ianis Hagi a evoluat din primul minut la campioana Belgiei, Genk, în remiza albă de pe teren propriu, 0-0 cu Napoli. În direct pe LOOK SPORT, românul a jucat în nota echipei, fără să exceleze. Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs.

În grupa H, Ajax Amsterdam, cu Petre Marin spectator pe bancă, s-a impus în Spania, la Valencia cu 3-0. În partida transmisă în direct de LOOK SPORT au marcat Ziyech '8, Promes '34 şi Van de Beek 67.

În celălalt meci al grupei, Chelsea a dat lovitura în Franţa, pe terenul lui Lille (2-1). Abraham a spart gheaţa pentru britanici (22), dar francezii au egalat prin Osimhen (33). Într-un final pe contre, Willian le-a adus victoria oaspeţilor, în minutul 85.

În grupa G, francezii de la Lyon, cu Ciprian Tătăruşanu rezervă, au câştigat în Germania, la Leipzig, 2-0. Golurile lui Depay '11 şi Terrier `65 au stabilit deznodământul partidei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231695/3/depay-lyon.jpg

În celălalt meci al grupei G, Zenith Sankt Petersburg a învins-o pe Benfica. Dzyuba (22), Diaz (70 - autogol) şi Azmoun (78) au marcat pentru ruşi, în timp ce golul de onoare al portughezilor a fost înscris de De Tomas (85).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele