Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

VIDEO | Victorie dramatică a lui Dinamo în Casa Liga 1, după 4 luni şi jumătate! ”Câinii” înving Chindia cu 1-0, cu mult noroc, şi părăsesc ultimul loc din clasament

Superliga Publicat pe 13 dec 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20504365/3/dinamo-2021-2.jpg

Dinamo a obţinut a treia victorie în Liga 1 Casa Pariurilor, prima după 15 etape, luni, când a reuşit să învingă Chindia Târgovişte, scor 1-0, în runda a 19-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Carp, în minutul 62. În minutul 83, Daniel Popa a trimis în bară o lovitură de la 11 metri.

Echipele utilizate:

  • Dinamo: Iliev - Gluhakovic, Pinto, Grigore (Popa '46), Kainourgios - Răuţă - Carp, Borduşanu (Amzar '77) - Sorescu (Ehmann '85), Ivanovski, Vestenicky (Itu '46x). Antrenor: Mircea Rednic
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Iacob, Roumpoulakou (Corbu '46)- Neguţ, Dulca, Popadiuc (Stoian '76), Jipa (Matiş '76)- Popa, Florea. Antrenor: Emil Săndoi

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, un meci mai puţin, FCSB - 43 de puncte, FC Voluntari - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte, CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, câte 30 de puncte.

Dinamo este penultima în clasament, cu 12 puncte, iar Chindia este pe 11, cu 19 puncte.

Programul etapei următoare:

Marţi, 14 decembrie

  • Ora 17.30 Academica Clinceni – FC Voluntari
  • Ora 20.30 Universitatea Craiova - UTA Arad

Miercuri, 15 decembrie

  • Ora 15.00 FC Botoşani - Gaz Metan Mediaş
  • Ora 17.30 FC Argeş – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
  • Ora 20.30 FCSB – FC Rapid 1923

Joi, 16 decembrie

  • Ora 15.00 Chindia Târgovişte - FC U Craiova 1948
  • Ora 17.30 CS Mioveni – FC Dinamo 1948
  • Ora 20.30 Farul Constanţa – CFR 1907 Cluj

Meciul în format live-text + video

Dinamo – Chindia 1-0 (Carp 62) 

Echipele de start:

  • Dinamo: Iliev - Gluhakovic, Pinto, Grigore, Kainourgios - Carp, Răuţă, Sorescu - Borduşanu, Ivanovski, Vestenicky.
    Rezerve: Eşanu, Radu, Ehmann, Itu, Ţîră, Popa, Bani, Amzar, Nunic.
    Antrenor: Mircea Rednic.
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Iacob, Roumpoulakou - Neguţ, Dulca, Popadiuc, Jipa - Popa, Florea.
    Rezerve: Moldovan, Şerban, Kocic, Suciu, Corbu, Matiş, Stoian, Martac, Cherchez.
    Antrenor: Emil Săndoi.

Min. 90+5: Final de meci! Dinamo câştigă cu 1-0!

Min. 90+4: Matiş trage foarte bine de la distanţă, din afara careului, dar Iliev scoate senzaţional.

Min. 83: Popa ratează de la 11 metri! Trage în transversală. Portarul lui Dinamo îl ceartă pe Haţegan, se răsteşte la el, arbitrul arată cartonaşul galben.

Min. 70: Penalty pentru Chindia! Iliev iese greşit la o centrare, îl loveşte dur pe Matiş şi se dă 11 metri. Decizia e corectă.

Min. 72: Se încinge meciul, Chindia iese mai mult la joc, se desface, iar Dinamo joacă pe contraatac.

Min. 62: GOOOL Dinamo! Carp înscrie într-un moment în care ”câinii” erau presaţi.

Min. 60: Popa, din nou aproape de a marca! Trage în bară, după o pasă greşită la advesar a fundaşului lui Dinamo, Pinto.

Min. 52: Popa trece şi el pe lângă deschiderea scorului. Trage cu stângul din careu, dar Gluhakovic intervine în ultimul moment şi respinge în lateral.

Min. 50: Mai multe faze fixe pentru cele două echipe, dar nu se reia periculos spre poartă.

Min. 46: Se reia meciul. 

Min. 45: Pauză în ”Ştefan cel Mare”, e 0-0. 

Min. 42: Dinamo stă mai multe minute în preajma careului Chindiei, dar degeaba. Fundaşii lui Săndoi resping fără probleme.

Min. 31: Şansă rarisimă pentru Neguţ! Trage din preajma punctului de la 11 meri, după o eroare mare a lui Grigore, dar Iliev intervine fenomenal!

Min. 24: Ocazie mare pentru Daniel Florea! Incursiune bună în partea dreaptă, îl umileşte pur şi simplu pe Kainourgios, care aproape cade din picioare, dar şutul jucătorului Chindiei se duce puţin pe lângă, aproape că şterge bara.

Min. 21: Multe întreruperi, ritm scăzut de joc. Prestaţiile celor două echipe par mai mult ale unora aflate pe finalul unui meci, jucătorii par deja obosiţi, fără chef de fotbal.

Min. 12: Dinamo are mai mult posesia, dar nu reuşeşte mare lucru până acum pe faza de atac. O centrare a lui Sorescu, greşită, cade pe transversala lui Căbuz. De partea cealaltă, Popadiuc trage de la distanţă mult peste.

Min. 5: Primul şut pe poartă e al lui Dinamo. Borduşanu centrează în careu, din dreapta, dar reluarea lui Ivanovski e reţinută de portarul Căbuz.

Min. 1: Începe partida! 


Formaţia lui Emil Săndoi trece printr-o perioadă nefastă, cu doar 2 puncte din 4 meciuri şi ocupă locul 11 cu 19 puncte, fără şanse de play-off.

Dinamo traversează, cel mai probabil, cel mai greu moment din toate istoria sa. Odată cu victoria celor de la Academica Clinceni în faţa FC U Craiova, „câinii” au coborât pe ultimul loc din Casa Liga 1.

Mircea Rednic a trasat obiectivul pentru finalul de an. Tehnicianul speră ca echipa să obţină 5 puncte în următoarele trei partide.

„N-am mai fost în situaţia, dar încă nu s-a terminat etapa. Ce aţi fi vrut? Să bată Craiova, să facă 18 puncte? Să o luăm şi aşa, dacă băteau, aveau 9 puncte faţă de noi. Eu zic că nu-i rău, suntem acolo aproape. Acum CFR e obligată să câştige pentru că FCSB a câştigat.

De aceea spun că meciul de mâine e foarte important. Ne-am propus să luăm cel puţin 5 puncte în ultimele 3 meciuri”,
a spus Rednic, înainte de meciul cu Chindia.

A reprimit un jucător

Mircea Rednic a făcut câteva transferuri de urgenţă în momentul în care a revenit pe banca din „Ştefan cel Mare”, însă niciunul nu a confirmat. Există şi tensiuni cu jucătorii din lot.

În lipsa rezultatelor şi a prestaţiei slabe a elevilor săi, Rednic a ales să se bazeze din nou pe atacantul Cătălin Ţîră, în vârstă de 27 de ani. Informaţia a fost publicată de GSP. 

Ţîră s-a antrenat toată săptămâna cu colegii săi, după ce fusese lăsat în afara lotului o perioadă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele