Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Vin adversari grei. Dinamo Bucureşti, în urna a doua valorică la tragerea la sorţi a grupelor EHF European League

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 30 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19498175/1/id133445-inquam-photos.jpg

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a fost repartizată în urna a doua valorică pentru tragerea la sorţi de joi, de la Viena, a grupelor EHF European League. Dinamo a rămas singura reprezentantă a României în competiţie, după eliminarea echipelor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

Tragerea la sorţi va începe la ora 12.00, ora României.

Dinamo Bucureşti a fost repartizată direct în faza grupelor, după ce EHF nu a cooptat-o în Liga Campionilor prin wild-card.

EHF European League se va desfăşura în continuare cu patru de câte şase echipe, iar meciurile din prima etapă sunt programate în 20 octombrie.

Pentru calificarea în grupe au luptat şi echipele Potaissa Turda şi HCDS Constanţa, eliminate în turul secund de formaţiile Fenix Toulouse, respectiv Sporting CP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele