Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Weekend cu motoarele turate la maxim pe Look Sport. Formula 1 poposeşte în Portugalia. Hamilton şi Verstappen, separaţi de doar un punct. Programul transmisiunilor

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 30 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20145414/1/f1-por-2.jpg

A treia etapă a Formulei 1 poposeşte în Portugalia, pe circuitul de la Algarve. Toată acţiunea va fi în direct pe Look Sport.

Este un traseu lung, de peste 4,5 kilometri, dar care beneficează de una din cele mai lungi linii drepte din calendarul ”Marelui Circ”, astfel monoposturile ajung la viteze ameţitoare. Este prilejul cel mai bun pentru a asista la încă un episod din duelul dintre Lewis Hamilton şi Max Verstappen.

Diferenţa la general este de doar un punct, în favoarea pilotului Mercedes, care a reuşit să rămână lider, după ce runda trecută, la Imola, a reuşit să recupereze, după ce monopostul s-a oprit pe nisip şi să încheie pe locul secund, cu cel mai rapid tur bifat şi implicit un punct bonus.

Hamilton are statutul de favorit, după ce a câştigat ediţia de anul trecut, fiind un circuit pe care-l cunoaşte şi pe care excelează. Pe locul secund s-a clasat coechipierul Valtteri Bottas, finlandezul are însă un start de 2021 sub aşteptări. Pe locul al treilea a încheiat Verstappen.

Programul transmisiunilor:

Vineri:

13:30 - Antrenamente 1, în direct pe Look Sport 3

17:00 - Antrenamente 2, în direct pe Look Sport 3

Sâmbătă:

14:00 - Antrenamente 3, în direct pe Look Sport 2

17:00 - Calificări, în direct pe Look Sport 2

Duminică:

17:00 - Cursa, în direct pe Look Sport 2 / Look 4K

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele