Ultima oră
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc

Xavi, ironic după ce a calificat-o pe Barcelona în sferturile de finală din Champions League pentru prima oară din 2020: ”Se spunea că am fost bufonul Ligii Campionilor!”

Barcelona Publicat pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21522660/1/profimedia-0762257219-1.jpg

Echipa FC Barcelona a învins, marţi seară, pe teren propriu, formaţia Napoli, scor 3-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Pentru FC Barcelona au marcat Lopez (15), Cancelo (17) şi Lewandowski (84), în timp ce pentru Napoli a punctat Rrahmani, în minutul 30.

În tur, scorul a fost egal, 1-1. FC Barcelona se califică în sferturi pentru prima oară din 2020.

La finalul meciului, Xavi a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul a avut o răbufnire, după ce a calificat echipa. 

”Se spunea că am fost bufonul Ligii Campionilor!” 

”Cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului. Este o zi importantă pentru fanii Barcelonei. Am dominat în multe momente şi suntem în primele opt echipe din Europa după patru ani.

Am mai spus că după ce mi-am anunţat decizia de a pleca la sfârşitul sezonului, echipa a făcut un pas înainte. O spun mereu. Oamenii nu au crezut.

Se spunea că Barcelona a fost bufonul Ligii Campionilor. A fost prea multă presiune asupra jucătorilor, unii jurnalişti din Barcelona au spus lucruri inutile.

Ce facem acum cu bufonul Ligii Campionilor? Suntem în sferturile de finală. Le-am spus jucătorilor să se calmeze şi au fost mai buni în ambele meciuri”, a declarat Xavi, potrivit Mundo Deportivo.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele