Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Yuliya Dumanska a semnat cu o nouă echipă! Unde va apăra handbalista naţionalei

Handbal Publicat pe 28 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19375097/1/dumanska.png

Yuliya Dumanska, portarul naţionalei României, a semnat cu RK Podravka Vegeta (Croaţia). Anunţul a fost făcut chiar de handbalistă, care a anunţat că este gata să înceapă un nou capitol în cariera ei, după experienţa de câteva sezoane la Râmnicu Vâlcea.

În sezonul viitor am ales să evoluez pentru HC Podravka Vegeta. Voi avea o experienţă nouă şi sper ca aceasta să fie una reuşită, să reuşesc să mă acomodez la noua echipă şi să fiu parte a performanţelor pe care aceasta le va obţine”, a spus Dumanska, pentru MTS Sport Agency. Handbalista nu a uitat nici de colegele ei de la Vâlcea şi le-a transmis un mesaj în urmă cu câteva zile. Le mulţumeşte pentru momentele petrecute la echipă şi le doreşte mult succes:

Un mare mulţumesc colegelor mele, staff-ului şi în special fanilor noştri pentru susţinerea necondiţionată. Îmi pare rău pentru că această situaţie neplăcută generată de COVID-19 a făcut ca noi să nu putem avea o altfel de despărţire. Vă doresc multă sănătate şi numai bine! Ne vom revedea curând”.

SCM Rm. Vâlcea făcut două trasnferuri mai importante până acum. A ajuns la o înţelegere cu Maren Nyland Aardahl, 26 de ani, pivot care a evoluat ultima oară în Germania, la Bietigheim, şi cu extrema dreaptă Zeljka Nikolici, care vine de la SCM Craiova. Zeljka Nikolici are 28 de ani.

Federaţia Română de Fotbal a decis să ”îngheţe” actuala stagiune! Acest aspect va avea repercusiuni asupra echipelor, întrucât nu vor fi desemnate campioanele pe baza clasamentului actual. Astfel, din liga feminină, în Liga Campionilor va merge Râmnicu Vâlcea, iar CSM Bucureşti este nevoită să aştepte un wild card din partea organizatorilor competiţiei europene.

La băieţi va fi aceeaşi situaţie, dar va fi afectată Dinamo. Chiar dacă este pe primul loc în Liga Naţională, nu va fi desemnată campioană şi va aştepta wild card din partea Ligii Campionilor. De ce a fost laută decizia? Federaţia Română de Handbal s-a văzut pusă într-o situaţie foarte dificilă, întrucât, din precizările preşedintelui Alexandru Dedu, EHF a transmis că ligile europene interne trebuie să anunţe participantele în Liga Campionuilor până pe 1 iunie.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele