Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Albes nu se lipeşte de victorie în noul sezon. ”Sunt supărat. Cred că am avut victoria în mână, la 30 de secunde probabil”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 29 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19464990/1/albes.jpg

Formaţia Hermannstadt a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, în care ultimele două goluri s-au marcat după minutul 90.

Pentru ardeleni nu e chiar cel mai bun start de sezon. La finalul partidei, Ruben Albes s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultat, mai ales că echipa sa a fost egalată la ultima fază, dar în acelaşi timp nu este foarte panicat, în contextul în care au trecut doar două jocuri.

”Da, sunt supărat. Cred că am avut victoria în mână, la 30 de secunde probabil.  Nu există scuze pentru golul din ultimele minute. Cred că nu am făcut un meci bun, am fost buni în ofensivă, dar am pierdut multe mingi şi i-am permis adversarei, care este o adversară bună, să ne domine în anumite situaţii şi să plece pe contraatac. De aceea, probabil că egalul este cel mai corect, dar în situaţia în care suntem, că am fost atât de aproape de victorie, normal că ne-am fi dorit să câştigăm. Erau 30 de secunde dincolo de timpul de prelungire atunci când s-a dat golul. Cred că am făcut un meci bun, dar am permis rivalilor să ne domine. Egalul este corect, nu ştiu dacă era normal să câştigăm, sincer.

Sezonul de-abia a început. Trebuie să vedem ce se va întâmpla cu loturile. Avem două puncte, nu am pierdut deocamdată, dar ne dorim să creştem jocul de la meci la meci. Avem nevoie de trei jucători în momentul de faţă şi suntem în discuţii cu ei” a declarat spaniolul, la flash interviu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele