Ultima oră
BREAKING NEWS |  Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA! BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!
Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”

Andreea Mitu a fost eliminată în primul tur la dublu, la Luxembourg Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 14 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20394691/1/andreea-mitu-fb2.jpg

Perechea Andreea Mitu/Lidziya Marozava (România/Belarus) a fost eliminată, marţi, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului Luxembourg Open, de categorie WTA 250.

Mitu şi Marozava au fost învinse de echipa Erin Routliffe/Kimberley Zimmermann (Noua Zeelandă/Belgia), scor 6-4, 7-5, într-o oră şi jumătate.

Participarea în primul tur este recompensată cu 1.412 euro şi un punct.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele