Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Andrei Vlad rămâne la FCSB! Planul Universităţii Craiova, dezvăluit de Mihai Rotaru. “Am stabilit totul cu ei, dar s-au răzgândit”

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20339101/1/vlad.jpg

Portarul Andrei Vlad (22 de ani) rămâne la FCSB, deşi Gigi Becali a vrut să-l dea la Universitatea Craiova. Finanţatorul echipei din Bănie, Mihai Rotaru, a dezvăluit că planul său nu era să-l păstreze pe Vlad, ci să-l vândă pentru 1,5 milioane de euro în străinătate.

Gafa comisă de către Andrei Vlad în meciul cu Şahtior Karagandy, în preliminariile Conference League, a fost decisivă pentru Gigi Becali, care a vrut să-l vândă la Universitatea Craiova pentru 450.000 de euro, suma de transfer pe care FCSB a plătit-o în 2017, când l-a adus din Bănie.

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Vlad, care mai are contract cu FCSB până în vara anului 2023.

Universitatea Craiova are deja trei portari în lot: Mirko Pigliacelli, David Lazar şi Denis Rusu.

"Cu Vlad s-a transformat într-o glumă. Nu i-a rugat nimeni pe cei de la FCSB să declare că îl dau înapoi, că au păcătuit. Ne-au sunat ca să le dăm 400.000 de euro, am zis că e ok. Nu îl luam ca să joaca le Craiova, ci să îl vindem direct. Era vorba despre 1,5 milioane de euro.

Vlad nu ajungea să joace la Universitatea Craiova, dar cei de la FCSB s-au răzgândit. Au zis că nu mai vrea jucătorul, am stabilit totul cu ei, dar cei de la FCSB au realizat că ei pot să îl vândă cu sume mai mici. Nu ne mai interesează.

Daca vor să îşi spele păcatele, atunci să ne dea diferenţa de 1,1 milioane şi îşi spală păcatele. Suporterii vedeau această mutare foarte prost, noi aveam aceasta înţelegere cu cineva de afară. Nu venea să joace pentru că nu mai puteam să îl vindem. Suporterii puteau să stea liniştiţi. El ar fi plecat în 3 zile. Ei nu au vrut să mai semneze acordul de transfer. Ştiam că s-au răzgândit, dar e urât că au făcut asta", a spus Mihai Rotaru la Pro X.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20339101/2/rps5470a.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele