Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19569443/1/sea.jpg

CFR Cluj şi Young Boys Berna au remizat, 1-1, live pe Look Sport+, în etapa a doua a fazei grupelor Europa League 2020/2021. Scorul a fost deschis de Rondon (62), pentru ca Fassnacht să egaleze (69), iar rezultatul o menţine pe campioană pe primul loc, la egalitate de puncte cu AS Roma, egala celor de la ŢSKA pe teren propriu, scor 0-0.

Gerardo Seoane, antrenorul celor de la Young Boys a declarat că a fost un meci dificil, în care echipa sa nu a reuşit să îşi creeze suficiente ocazii pentru a câştiga.

"A fost un meci dificil, un meci strâns, trebuia să avem mai multe ocazii de gol pentru a câştiga. Am simţit că în prima repriză am avut probleme tactice, dar în partea a doua am jucat mai bine. Cei care au intrat au adus un plus, şi cred că pe final am avut mai multe şanse de a marca. Ştiam că CFR Cluj se apără foarte bine şi că vom avea probleme să marcăm" a mărturisit Seoane, după joc.

Acesta a ţinut să laude organizarea campioanei din Casa Liga 1: "România a avut mereu jucători interesanţi, de asemenea jucători tineri, buni, care vin din spate. CFR are jucători foarte buni, experimentaţi, şi se simte asta în felul în care se apără. Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi. Nu este deloc uşor să-i învingi", a declarat tehnicianul elveţienilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele