Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

Antrenorul Progresului Spartac e sincer după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Câţiva fotbalişti erau preocupaţi la pauză să le ceară tricourile celor de la Craiova”

Cupa României Publicat pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19632557/1/andrei-erimia-progresul-spartac-rapid-14.jpg

Andrei Erimia, tehnicianul de la Progresul Spartac, şi-a felicitat echipa pentru performanţa de a se califica până în faza şaisprezecimilor Cupei României.

Antrenorul şi-ar fi dorit totuşi ca echipa sa să fie mai îndrăzneaţă în faţa Universităţii Craiova şi i-a ”tras de urechi” pe câţiva dintre elevii săi, care erau preocupaţi la pauză să le ceară tricourile adversarilor lor mult mai celebri, în loc să se concentreze la ce aveau de făcut în a doua parte a jocului.

”Şi eu îi felicit pe toţi din club pentru această mică realizare pentru noi de a ajunge în această fază a Cupei României şi a juca pe Ion Oblemenco. Mi-aş fi dorit să fim o echipă mai obraznică, dar atât am reuşit astăzi.

Ţin foarte mult să îl felicit pe fundaşul nostru central, pe Dănilă, despre care consider că a făcut un meci foarte bun şi este un exemplu pentru toată echipa.

Sunt puţin dezamăgit pentru că câţiva dintre ei erau preocupaţi la pauză mai mult să le ceară tricourile celor de la Craiova decât să se concentreze pe ce aveau de făcut. Sigur că puteau să le ceară tricourile dacă voiau după cele 90 de minute.”, a declarat antrenorul Progresului Spartac, Andrei Erimia, la finalul înfrângerii suferite de echipa sa, scor 0-5, în faţa Universităţii Craiova, în şaisprezecimile Cupei României.

Universitatea Craiova s-a calificat, vineri seară, în optimile de finală ale Cupei României, învingând în 16-imi Progresul Spartac, scor 5-0.

Golurile au fost marcate de Mamut 29’, 84’, Bic 35’, Ofosu 45’ şi Bălaşa 57’ (penalti). Meciul a fost arbitrat de Eduard Ioniţă.

Tot vineri, Chindia Târgovişte s-a calificat în optimi trecând de FC Hermannstadt, scor 5-3 în urma loviturilor de departajare.

În optimi este calificată şi FCSB, care ar fi trebuit să joace luni cu SCM Gloria Buzău, dar adversarii au mai multe cazuri de coronavirus, astfel că partida nu va mai avea loc.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele