Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Antrenorul Romei, afectat de moartea lui Maradona. ”Este o zi tristă pentru fotbal şi îmi pare foarte rău ce s-a întâmplat”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 26 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19630698/1/as4.jpg

CFR Cluj înfruntă Roma, joi, de la ora 22.00, în direct pe Look Sport+, într-un meci cu o miză enormă pentru ardeleni. Un eventual eşec, chiar dacă nu echivalează cu eliminarea, le-ar îngreuna şi mai mult parcursul spre „şaisprezecimile” Europa League, obligându-i să câştige ambele meciuri rămase, cu ŢSKA şi cu Young Boys.

Parcă niciodată Dan Petrescu nu s-a confruntat cu mai multe probleme de lot. „Bursucul” are mari probleme în a încropi o echipă. Pentru meciul de joi, el nu se va putea baza pe Vinicius, Omrani şi Cestor, accidentaţi, dar nici pe  Deac şi Hoban, indisponibili după ce au fost infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. În plus, echipa traversează o criză de formă, scoasă în evidenţă şi de faptul că a pierdut ultimele două meciuri de pe teren propriu în Casa Liga 1.

Paulo Fonseca, tehnicianul italienilor s-a declarat extrem de afectat de moartea lui Diego Maradona, legendarul fotbalist al rivalei Napoli, cu care se vor confrunta în weekend, în Serie A.

„Am aflat vestea când am ajuns aici. Este o zi tristă pentru fotbal şi îmi pare foarte rău ce s-a întâmplat. Un fotbalist care a fost cel mai mare idol pentru mulţi iubitori ai fotbalului. O zi foarte tristă pentru fotbal. Este un moment foarte dificil pentru toţi fanii lui Napoli. Maradona a fost foarte important şi decisiv în viaţa lui Napoli, dar cred că nu se schimbă cu nimic ceea ce va fi în meciul cu Napoli”, a spus Fonseca pentru Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele