Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună

Anunţ alarmant înainte de EURO 2020! Oraşele Dublin şi Bilbao nu pot garanta prezenţa spectatorilor pe stadioane

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe joi, 14:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20105617/1/euro-2020-arena-nationala.jpg

Oraşele Dublin şi Bilbao au şanse minime să mai găzduiască meciuri de la EURO 2020, după ce Federaţiile din Irlanda şi Spania au anunţat că nu pot da asigurări cu privire la prezenţa spectatorilor în tribune, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Astăzi, UEFA a anunţat că acordă un nou termen oraşelor gazdă ale EURO 2020, până la 28 aprilie, pentru a lua o decizie în privinţa numărului de spectatori care vor fi autorizaţi să asiste la meciurile turneului final din această vară.

UEFA nu vrea un Campionat European fără spectatori şi îşi va adapta planul iniţial cu 12 oraşe-gazdă din 12 ţări, în cazul în care unele dintre acestea nu vor putea primi spectatori pe stadioane, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Autorităţile de la Dublin au recunoscut că nu pot şti dacă măsurile anti-Covid vor permite găzduirea spectatorilor pe Aviva Stadium. Capitala Irlandei ar urma să primească trei meciuri din faza grupelor şi unul din optimile de finală.

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a dat publicităţii un comunicat foarte ferm, în care subliniază că obiectivul de a primi circa 13.000 de spectatori pe arena ‘San Mames’ din Bilbao este "irealizabil" din cauza "condiţiilor sanitare fixate de guvernul basc".

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20105617/2/san-mames.jpg

"Obligativitatea de a fi vaccinată 60% din populaţia Ţării Bascilor şi din restul Spaniei până la 14 iunie şi o cifră care să nu depăşească 2% din paturile ocupate de Covid (la terapie intensivă) pentru data meciurilor sunt obiective imposibil de atins şi conduc, în consecinţă, la absenţa publicului", a subliniat RFEF.

În schimb, autorităţile române au acceptat propunerea de a permite accesul spectatorilor în tribune la meciurile de la Campionatul European, în proporţie de 25% din capacitatea totală a Arenei Naţionale.

EURO 2020 se va desfăşura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Bucureştiul va găzdui trei meciuri din Grupa C şi o partidă din optimile de finală, pe Arena Naţională.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele