Ultima oră
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo

Anunţ surprinzător de 1 decembrie, în presa din Turcia! Galatasaray intenţionează să-l transfere pe Florin Tănase de la FCSB. UPDATE: Ultimele noutăţi

FCSB Publicat pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20487696/1/stef2223.jpg

Anunţ surprinzător făcut în presa din Turcia, chiar pe 1 decembrie! Potrivit jurnaliştilor pulicaţiei Aspor, Galatasaray este interesată de transferul lui Florin Tănase (26 de ani), căpitanul FCSB-ului. Mulţumiţi de prestaţiile lui Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, turcii l-ar dori şi pe Florin Tănase.

UPDATE: Mai nou, şi alte publicaţii de presă sportivă din Turcia încep să obţină informaţii din interiorul clubului, cu privire la interesul Galatei pentru Tănase.

Florin Tănase va fi noul star al lui Galatasaray. Galatasaray a început negocierile cu FCSB pentru starul Floirn Tănase. Gruparea CimBomBom e disperată să-l transfere pe fotbalist în iarnă”, notează publicaţia ASpor, citată de Telekom Sport.


Fatih Terim a cerut aducerea acestuia, conform sursei amintite, dar rămâne de văzut dacă echipele vor ajunge la un numitor comun pentru transferul lui Florin Tănase, mai ales că Gigi Becali nu va lăsa deloc la preţ. Este de aşteptat ca patronul FCSB-ului să solicite cel puţin 3 milioane de euro, aşa cum s-a întâmplat şi în trecut.

”La Galatasaray, care e departe lupta la titlu şi care a pierdut puncte în Super League, conturarea listei de transferuri a început. Luând măsuri în conformitate cu raportul antrenorului Fatih Terim, conducerea galben-roşie intenţionează mai multe mutări”, notează Aspor, care apoi îi face descrierea lui Florin Tănase:

Valoarea actuală de piaţă a mijlocaşului, al cărui contract va expiră în iunie 2022, a fost stabilită la 5 milioane de euro. Tănase, care a prins 15 meciuri în actualul campionat din România, a marcat 5 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

S-a aflat că antrenorul Fatih Terim îşi doreşte să-l vadă în echipă pe fotbalistul vedetă al FCSB-ului, despre care s-a interesat şi cu ajutorul unor rapoate”.

Tănase, liber să plece pentru 3 milioane de euro? 

În trecut, impresarul Ioan Becali declara că Florin Tănase poate pleca în Germania, cu condiţia să se achite clauza de reziliere de trei milioane de euro. Acesta nu a dezvăluit numele echipelor interesate de decarul vicecampioanei.

Am anunţat cluburile din Germania, care au fost interesate şi în trecut de el, că, de două săptămâni, Tănase e liber pentru 3 milioane. Cine are 3 milioane şi se va înţelege cu băiatul, îl va avea.

Între timp, Tănase e aici, a prelungit, dă goluri la FCSB, salvează echipa în momente în care echipa nu prea merge. E un punct bun pentru FCSB cu noul antrenor, s-a văzut că FCSB a jucat alt fotbal ieri, dar să sperăm că Iordănescu, încet-încet, îi va pune pe linia de plutire şi va micşora avantajul pe care CFR îl are faţă de ei”, spunea Ioan Becali în august.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele